Icerige atla
Extraloob

CNet Pro200WL Ethernet Kart(Acillll)

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
Sir Valek OP ⭐ 18y
Ethernet kartını çok tozlandığı için temizlemek istedim silerken yanlışlıkla PCI yuvasından çıktı daha sonra driver yüklemeye çalıştım verilen cd ile fakat olmadı yazılım bulunamıyor diyor 😞 İnternette ne kadar driver varsa denedim yinede olmuyor 😞 Sorun nedir biri açıklaya bilir mi?
6 Yanıt
B
BoOoOS ⭐ 17y
Modeminde ethernet ışıgı yanmıor demi ? Ve bütün internetteki driverleri denedin olmadı ?
S
Sir Valek OP ⭐ 18y
Modeminde ethernet ışıgı yanmıor demi ? Ve bütün internetteki driverleri denedin olmadı ?

Evet ona taktığım zaman modemin ethernet ışığı yanmıyor. Ama ethernet kartının ışıkları yanıyor yani çalışıyor gibi görünüyor ama PC görmüyor ve bütün driverları denedim.
B
BoOoOS ⭐ 17y
Bilgisayarın kasasını ac internet kablosu girelen yerdeki cihazın üstünde modeli yazar onu iyi al sonra google den indir driverini kur.
S
Sir Valek OP ⭐ 18y
Bilgisayarın kasasını ac internet kablosu girelen yerdeki cihazın üstünde modeli yazar onu iyi al sonra google den indir driverini kur.

Bütün driver'ları denedim diyorum arkadaşım olmadı. PC Ethernet kartını görmüyor ki.
B
BoOoOS ⭐ 17y

Bütün driver'ları denedim diyorum arkadaşım olmadı. PC Ethernet kartını görmüyor ki.

Kardeşim dedigimi yapsen kasayı aç internet kablosu taktıgın cihazın modelini google yaz indir diyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: