Icerige atla
Extraloob

Clublar Arası Counter Turnuvası!

· 36 Yanıt · 2.3K görüntüleme
A
Antichrist OP ⭐ 19y
Merhaba..
Extraloob'un Cs 1.6 serverında clublar arasında Turnuva düzenlenecektir. Takımların Kaç kişi olacağı clublardan katılıma Göre olacaktır. Katılmak isteyen Arkadaşlar ismini buraya yazabilirler..
<ExLBjkFunClub>TheLegend_
36 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic süslenirse daha güzel olur bilginize Wink
S
SymbioN ⭐ 19y
club aranıyor güzel bir turnuva her türlü girebilirim ^^ Exl' serverinde adım 0m3R^^ oynayışıma bakıp karar verebilirsiniz:D
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
yorucu bir maraton Başlıyor Laughing
M
mavi_ ⭐ 19y
bızı eklee M3Rs1N | DarKSainT

[email protected] ulasn zewklı dakıkalar 5 erlı grup halınde

olacak bılgı yazaydın ..
ben yazım 5 kısılık takımlar lazım

sonracıma say yasak ısde buradan ulasın...
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bence sırf clublar arasında olmasın.Mesala d.mod lar mod lar.Adminler g.mod lar böylede olabilir extraokk
U
Uykucu ⭐ 19y

Bence sırf clublar arasında olmasın.Mesala d.mod lar mod lar.Adminler g.mod lar böylede olabilir extraokk

Bence Clubler Arasında Olsun kahvekeyfi
A
Antichrist OP ⭐ 19y
BeyLer isimleri Clublarınızla beraber yazın ki hangi clubtan kaç kişi katılıyor biLeLim .. Bu arada Mod. ve Adminler katılsın mı katılmasın mı artık onu da Okan abiye bırakıyorum (:
M
MoonLife ⭐ 19y
bizim üyeleri bilmem ama ben katılmıyorum extraokk
A
Antichrist OP ⭐ 19y
Henuz nerdeyse yok denecek kadar katılım var.Haberi olmayanlara söylersek çok iyi olur. Globallere dikkat etmeyen çok arkadaşımız var (:
T
TitusPullo ⭐ 19y

Merhaba..
Extraloob'un Cs 1.6 serverında clublar arasında Turnuva düzenlenecektir. Takımların Kaç kişi olacağı clublardan katılıma Göre olacaktır. Katılmak isteyen Arkadaşlar ismini buraya yazabilirler..
<ExLBjkFunClub>TheLegend_

EXL' Clan Server demek istedin sanırım... Ben Server Sahibiyim. Benimle bu turvunada yetkili kişiler iletişime geçsin ki daha iyi koordine olalım!
L
lastturk_ ⭐ 19y
Bende gelirim ama 1.6 yok :S Pis cs oynarım hea^^
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Hafta sonuna kadar Cs 1.6 yı yüklücem katılırım Wink
H
hmzsnmz ⭐ 19y
hayırlı olsun hacım inş basarılı bi sekilde turnuva gerceklesir. extraokk
[ek #12654]
B
BlackLighT ⭐ 19y
ben rap fun clup adına katılabilirim tabi başkan izin verirse Very Happy extrabeer oda olmadı koyu galatasaraylı oldugum için gs fun olabilir tekliflere açığım popcorn Very Happy
D
Difficult ⭐ 19y
benide exleeee EXL ' ^^$!ddeT^^
T
Torquel ⭐ 19y
Beni Fb fun Clup için ekleyebilrsin.Ama SxE olamyqan serverda oynanmam.
L
Lord_Rings ⭐ 19y
benı bılırsınıuz herhalde sureklı oynarım sonsahne roryes felan tanır benı benıde ekleyın EXL ' TATAROGLU

başarılar countercıler herzaman gırmek istemişimdir buraya extraokk

msn adresim [email protected] ben bu takımlardan bişey anlamadım biraz açarmısnız msn adresimden iletişime geçebiliriz
J
cs yüklü olsa gelirdim ama Confused
C
bende gelebilirim fakaat 1.4 olsa olmaz mı ben 1.6 ya daha alışamadım da extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: