Merhaba..
Extraloob'un Cs 1.6 serverında clublar arasında Turnuva düzenlenecektir. Takımların Kaç kişi olacağı clublardan katılıma Göre olacaktır. Katılmak isteyen Arkadaşlar ismini buraya yazabilirler..
<ExLBjkFunClub>TheLegend_
Clublar Arası Counter Turnuvası!
· 36 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
topic süslenirse daha güzel olur bilginize Wink
club aranıyor güzel bir turnuva her türlü girebilirim ^^ Exl' serverinde adım 0m3R^^ oynayışıma bakıp karar verebilirsiniz:D
yorucu bir maraton Başlıyor Laughing
bızı eklee M3Rs1N | DarKSainT
[email protected] ulasn zewklı dakıkalar 5 erlı grup halınde
olacak bılgı yazaydın ..
ben yazım 5 kısılık takımlar lazım
sonracıma say yasak ısde buradan ulasın...
[email protected] ulasn zewklı dakıkalar 5 erlı grup halınde
olacak bılgı yazaydın ..
ben yazım 5 kısılık takımlar lazım
sonracıma say yasak ısde buradan ulasın...
Bence sırf clublar arasında olmasın.Mesala d.mod lar mod lar.Adminler g.mod lar böylede olabilir extraokk
Bence sırf clublar arasında olmasın.Mesala d.mod lar mod lar.Adminler g.mod lar böylede olabilir extraokk
Bence Clubler Arasında Olsun kahvekeyfi
BeyLer isimleri Clublarınızla beraber yazın ki hangi clubtan kaç kişi katılıyor biLeLim .. Bu arada Mod. ve Adminler katılsın mı katılmasın mı artık onu da Okan abiye bırakıyorum (:
bizim üyeleri bilmem ama ben katılmıyorum extraokk
Henuz nerdeyse yok denecek kadar katılım var.Haberi olmayanlara söylersek çok iyi olur. Globallere dikkat etmeyen çok arkadaşımız var (:
T
TitusPullo
⭐ 19y
Merhaba..
Extraloob'un Cs 1.6 serverında clublar arasında Turnuva düzenlenecektir. Takımların Kaç kişi olacağı clublardan katılıma Göre olacaktır. Katılmak isteyen Arkadaşlar ismini buraya yazabilirler..
<ExLBjkFunClub>TheLegend_
EXL' Clan Server demek istedin sanırım... Ben Server Sahibiyim. Benimle bu turvunada yetkili kişiler iletişime geçsin ki daha iyi koordine olalım!
Bende gelirim ama 1.6 yok :S Pis cs oynarım hea^^
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Hafta sonuna kadar Cs 1.6 yı yüklücem katılırım Wink
hayırlı olsun hacım inş basarılı bi sekilde turnuva gerceklesir. extraokk
[ek #12654]
B
BlackLighT
⭐ 19y
ben rap fun clup adına katılabilirim tabi başkan izin verirse Very Happy extrabeer oda olmadı koyu galatasaraylı oldugum için gs fun olabilir tekliflere açığım popcorn Very Happy
benide exleeee EXL ' ^^$!ddeT^^
Beni Fb fun Clup için ekleyebilrsin.Ama SxE olamyqan serverda oynanmam.
L
Lord_Rings
⭐ 19y
benı bılırsınıuz herhalde sureklı oynarım sonsahne roryes felan tanır benı benıde ekleyın EXL ' TATAROGLU
başarılar countercıler herzaman gırmek istemişimdir buraya extraokk
msn adresim [email protected] ben bu takımlardan bişey anlamadım biraz açarmısnız msn adresimden iletişime geçebiliriz
başarılar countercıler herzaman gırmek istemişimdir buraya extraokk
msn adresim [email protected] ben bu takımlardan bişey anlamadım biraz açarmısnız msn adresimden iletişime geçebiliriz
J
Jason Walker
⭐ 19y
cs yüklü olsa gelirdim ama Confused
C
calamity007
⭐ 18y
bende gelebilirim fakaat 1.4 olsa olmaz mı ben 1.6 ya daha alışamadım da extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap