Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 25 / 48
Yanıtlar
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
trace yapılmıor yaa
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Ardından [sr33]Silkroad.exe açın [Bu dosyanın Silkroad 'un klasöründe olması gereklidir.]

bu dosyayi bulamiyorum? :S

ayrica [SR33]Clientless login de sürekli image code geliyor. Dogru girmeme ragmen geliyor :S
H
all chaten .id yapıyorum hiçbirşey çııkmıyor ayrıca zaten o .id de gelen numara seçenekler de bulunan id numarası deil mi? lütfen yardımcı olun
L
luuzir ⭐ 19y
all chaten .id yapıyorum hiçbirşey çııkmıyor ayrıca zaten o .id de gelen numara seçenekler de bulunan id numarası deil mi? lütfen yardımcı olun

Önce SR33 ü açıp sonra tüm carları girmeyi dene. Seçeneklerdeki İd Kastığın Çarın İd si Senin değil 👍
H
hackanizma ⭐ 19y
bendeki rarda [sr33]Silkroad.exe bu yok dosyalar eksik nasıl yapıcam :s

* Ardından [sr33]Login Clientless.exe dosyasını açın. açıyorum ama

uygulama yapılandırması doğru olmadığından , bu uygulama başlayamadı. uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

hatası verior ne yapmalıyım
D
drotalion ⭐ 19y
sabitlerde benim bir adet clientless botum var. Onu indir. Onun içinde 4 adet dosya olacak. O dosyalardan 2 si exe dir. Library files ı değilde diğerini çalıştır, olur.
H
hackanizma ⭐ 19y
bide bu clientless oyuna nerden girior ? yani başka pc den falanmı ? onu anlamadım silkroad yüklü değilken nereden giriyor oyuna ? bi açıklayabilirmisin :S ve gerçekten yapamıyorum msn versem yardımcı olabilirmisin ? :S
D
drotalion ⭐ 19y
msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme 😄, zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.

Bu sadece grafik olmayan bir sro clientı başka birşey değil.
.NET
.NET ⭐ 19y
msn den yardımcı olmak huyum değildir. Clientless senden giriyor merak etme 😄, zaten senin yerine başkası bu oyuna girmez charını soymak istemedikçe.

Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?
[F New]Solo Gitarist
D
drotalion ⭐ 19y

Bu kasma yerine giserken duvarlara takılıyor ve ultra blood deviller bile beni yatırıyor xD Buna script falan mı gerek?

script e sonrada clear cancel a, save e basmayan bölüm arkadaşım 😊
J
Jim ⭐ 18y
yeni patch de bozuldumu yani ? şimdi
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
yeni patch de bozuldumu yani ? şimdi

Yenisini koyuyorum.. 🍺
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Versiyon 1.156 ya uyarlandı.
J
Jim ⭐ 18y

sagol

başlıgıda degistir hacım 🍺 🍺 🍺
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

sagol

başlıgıda degistir hacım 🍺 🍺 🍺

🤘 👍
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
yaa trace nasıl oluyo trace yapıyorum programda no trace set yazıoo nedir bu ya
F
F34RL3SS ⭐ 19y
bende trace atamiyorum yardim pls.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Ardından [sr33]Silkroad.exe açın, bu dosya bende yok. Oyuna normal şekilde girsem olmaz mi yaf?
F
F34RL3SS ⭐ 19y
offf olmuyor olmuyor yha... Trace atmiyor char bana. Diger herşeyi yapiyor ama trace atmiyor.
Jason yardim lütfen ya.
Z
zwitter26 ⭐ 19y
tşkler dostm emegine salık 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: