Icerige atla
Extraloob

Clientless de BANN tehlikisimi var.... ÖNEMLİ !

· 41 Yanıt · 2.7K görüntüleme
S
stig1453 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar, clientless kullanarak girdiğim ve başka charlala kastığım tam 5 tane char üstelik farklı farklı zamanlarda bann landılar. Clientlessde bann riski varmı gerçekten lütfen yardım ...
41 Yanıt
U
Uykucu ⭐ 19y
Evet
E
EnDZoNe ⭐ 19y
kesinlikle bnmde banlandı dun hemde 1. gunde...evvelsi gun akşam açtım 20 k sp kastım çara dc yedim girmeyi denedigimde blocking registation 100 sene ananın .mına git die bi yazı cıktı ... kesinlikle banlanırsın isilk yuklemen lazım ...
X
XER0 ⭐ 19y
Kullandığınız program İllegal. Ban tehlikesi kesinlikle var.

Çözüm : Silk almak veya kullanmamak

ps: 2 charım clientlessdan banlandı. 😆
S
stig1453 OP ⭐ 18y
Charın birini farmlı kasmıştım 58 lvl 75 k sp li oda gitti .
Benim anlamadığım bottaki charıma bişey olmuyo ona neden oluyo ?
E
EnDZoNe ⭐ 19y
silk almadıgından 🙏
S
stig1453 OP ⭐ 18y
Asıl sorum şu arkadaşlar :
Bann olayı Clientless yüzündenmi yoksa normal giriş yapsaydık aynı şeyler olurmuydu.. ???
Q
Quincey ⭐ 18y
evet clientlass'da ban riski yüksek.Bütün illegal programlarda ban riski var ama ama clientlessi [GM]ler daha kolay anlıyo anlaşılan 😜
X
XER0 ⭐ 19y
1.158 den önce clientless kullandığım hiçbir charım banlanmadı

1.158 de clientlessı bulabilen bir tür ek veya serverda bir değişik yapmışlar ki hemen farkedilebiliyor.

edit:fark edilme tehlikesi her zaman var. Tek çözüm Silk
L
luuzir ⭐ 19y
Ben Sanmıyorum Clientless le alakalı olacağına o zaman tüm goldbotların banlanması gerekir Hem Benim Görüşüm GM ler için Clientless Srobot TBot Agbot.. Vb programların hangini kullandığın önemli değildir. O senin silk alıp almama durumunla ilgileniyo bence bu programları kullanıpta silk almayanlar arasında da secim yapıyodur 😄 Tabi Bu Benim Görüşüm ☕
H
ben programı 2 ay oldu kullanalı bi bok oLmadı....ama 250 silk aldım chara 😊
D
drotalion ⭐ 19y
clientless ta ban riki yüksek. Neden yüksek? illegal program. Silk alırsan banlanmaz. Bu kadar basit malesef...
X
XER0 ⭐ 19y
Silk Silk Silk....
H
hayabusa_ ⭐ 19y
ee bu madem kesin ban programı nasıl millet para kasacak bunla 30 çar açacak 50 silk atmaya kalksa çar başına 50 silk = iflas
X
XER0 ⭐ 19y
@hayabusa_

kesin ban diye birşey yok sadece ihtimal yüksek 😉 2 hafta bile gold kasmak için yeterli süre
H
hayabusa_ ⭐ 19y
bu hafta olmadı haftaya ne kadar kaçacak ki
T
TanerUNER ⭐ 19y
Element + Stall charım banlandı bundan 😜 Butun ganimetim element char ındaydı cok pis sogudum oyundan.
H
hayabusa_ ⭐ 19y
4 çarım gitti allahtan bi kaybım yok ilk defa çar banlattım 😄 30 m yi saymassak :d
X
XER0 ⭐ 19y
Benim de 2 charım gitti.Biri bir ay diğeri Kullandığımın ertesi günü banlandı ben napiim 😄
E
EnDZoNe ⭐ 19y
kardeşler çardan girdim sadece diyorum .. kımıldamadı hiç bot durumuda yok...1 gun içinde banlandı bende biraz şansısım sanırım ama 1 gun ü tam bulmadı bile ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: