Arkadaşlar, clientless kullanarak girdiğim ve başka charlala kastığım tam 5 tane char üstelik farklı farklı zamanlarda bann landılar. Clientlessde bann riski varmı gerçekten lütfen yardım ...
Clientless de BANN tehlikisimi var.... ÖNEMLİ !
· 41 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
Evet
kesinlikle bnmde banlandı dun hemde 1. gunde...evvelsi gun akşam açtım 20 k sp kastım çara dc yedim girmeyi denedigimde blocking registation 100 sene ananın .mına git die bi yazı cıktı ... kesinlikle banlanırsın isilk yuklemen lazım ...
Kullandığınız program İllegal. Ban tehlikesi kesinlikle var.
Çözüm : Silk almak veya kullanmamak
ps: 2 charım clientlessdan banlandı. 😆
Çözüm : Silk almak veya kullanmamak
ps: 2 charım clientlessdan banlandı. 😆
Charın birini farmlı kasmıştım 58 lvl 75 k sp li oda gitti .
Benim anlamadığım bottaki charıma bişey olmuyo ona neden oluyo ?
Benim anlamadığım bottaki charıma bişey olmuyo ona neden oluyo ?
silk almadıgından 🙏
Asıl sorum şu arkadaşlar :
Bann olayı Clientless yüzündenmi yoksa normal giriş yapsaydık aynı şeyler olurmuydu.. ???
Bann olayı Clientless yüzündenmi yoksa normal giriş yapsaydık aynı şeyler olurmuydu.. ???
evet clientlass'da ban riski yüksek.Bütün illegal programlarda ban riski var ama ama clientlessi [GM]ler daha kolay anlıyo anlaşılan 😜
1.158 den önce clientless kullandığım hiçbir charım banlanmadı
1.158 de clientlessı bulabilen bir tür ek veya serverda bir değişik yapmışlar ki hemen farkedilebiliyor.
edit:fark edilme tehlikesi her zaman var. Tek çözüm Silk
1.158 de clientlessı bulabilen bir tür ek veya serverda bir değişik yapmışlar ki hemen farkedilebiliyor.
edit:fark edilme tehlikesi her zaman var. Tek çözüm Silk
Ben Sanmıyorum Clientless le alakalı olacağına o zaman tüm goldbotların banlanması gerekir Hem Benim Görüşüm GM ler için Clientless Srobot TBot Agbot.. Vb programların hangini kullandığın önemli değildir. O senin silk alıp almama durumunla ilgileniyo bence bu programları kullanıpta silk almayanlar arasında da secim yapıyodur 😄 Tabi Bu Benim Görüşüm ☕
H
hacker@warrior
⭐ 18y
ben programı 2 ay oldu kullanalı bi bok oLmadı....ama 250 silk aldım chara 😊
clientless ta ban riki yüksek. Neden yüksek? illegal program. Silk alırsan banlanmaz. Bu kadar basit malesef...
Silk Silk Silk....
ee bu madem kesin ban programı nasıl millet para kasacak bunla 30 çar açacak 50 silk atmaya kalksa çar başına 50 silk = iflas
@hayabusa_
kesin ban diye birşey yok sadece ihtimal yüksek 😉 2 hafta bile gold kasmak için yeterli süre
kesin ban diye birşey yok sadece ihtimal yüksek 😉 2 hafta bile gold kasmak için yeterli süre
bu hafta olmadı haftaya ne kadar kaçacak ki
Element + Stall charım banlandı bundan 😜 Butun ganimetim element char ındaydı cok pis sogudum oyundan.
4 çarım gitti allahtan bi kaybım yok ilk defa çar banlattım 😄 30 m yi saymassak :d
Benim de 2 charım gitti.Biri bir ay diğeri Kullandığımın ertesi günü banlandı ben napiim 😄
kardeşler çardan girdim sadece diyorum .. kımıldamadı hiç bot durumuda yok...1 gun içinde banlandı bende biraz şansısım sanırım ama 1 gun ü tam bulmadı bile ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap