Icerige atla
Extraloob

Client Yardım...

· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme
C
czero OP ⭐ 19y
abi ler oyunu yeniden yukledim ama INVALIED CLIENT diyoo nasil yapacam yardim aslinda kendisi update yapmasi lazim yaaa ttnet alaka yok ben belcikada oturuyom hadi beyler cabuk
19 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Arkadasım

1- Aynı konuyu nie 2 kere açıyosun?

2- Başlığınıda küçült
B
BlackLighT ⭐ 19y
eski versiyonunu yüklemiş olabilirsin legend 2 yi yüklediğinden eminmisin ? başlık büyük ve uzatılmamalı...
C
czero OP ⭐ 19y
abiler bu legend 2 ama client hatasi veriyoo ve kendilinden update yapmasi lazim
A
banada öle dior yardım arklar
P
Prada ⭐ 19y
Arkadaslar tekrar ve son kez söyliyorum Very Happy Su an silkroad ve joymaxin sayfasına girilmedigini soyluyor bazi arkadaslar sanirim sizde o kesimin icindesiniz extraokk Siz silkroad sayfası acılmadıgı surece update yapamazsınız yeni yuklediğiniz sro yu.. Bu nedenlede guncelleyemediğiniz oyunaa giremezsiniz. Busizden kaynaklanan bi sorun değil TTnet veya Joymaxin teknik bi arızası olsa gerek extraokk
A

Arkadaslar tekrar ve son kez söyliyorum Very Happy Su an silkroad ve joymaxin sayfasına girilmedigini soyluyor bazi arkadaslar sanirim sizde o kesimin icindesiniz extraokk Siz silkroad sayfası acılmadıgı surece update yapamazsınız yeni yuklediğiniz sro yu.. Bu nedenlede guncelleyemediğiniz oyunaa giremezsiniz. Busizden kaynaklanan bi sorun değil TTnet veya Joymaxin teknik bi arızası olsa gerek extraokk

hyr bende site acılıyor ama silkroad ı sildim tekrar yükledim launcer a basıom update yapsın oynuyım die ama invalid client program will be terminated.
P
Prada ⭐ 19y
Ben ortada dönen muhabbeti söyledim çoğu kişi silkroad ve joymaxin sitesine giremediğinden yakınmış... Doğal olarak site göruntulenemediğinse start gelmez start gelmeyincede update olmaz bağlantıyı o şekilde kurdum yani sizin sorununuz farklı o zaman ..
X
Xanthos ⭐ 19y
OpenDNS kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Ayrıca Open DNS ile yasaklı sitelere de rahatça girebilirsiniz. youtube, vb...

viewtopic.php?f=16&t=42836
A
ee ne update yapabılıoz nede oyuna girebilioz :S
C
czero OP ⭐ 19y
problem hala ayni of ya bu ne ya
daha bide japonlara akilli diyolar
T
TheCombo ⭐ 19y

Ivalıd client.Program willbe termiaded yazıor

aynı hata bendede var
B
Braunx ⭐ 19y
sorun silkroadonline da forumda herkezde aynı hata var ver. 1.143 olanlarda sorun yok ama onun aşşasında aynı sorun
C
czero OP ⭐ 19y

sorun silkroadonline da forumda herkezde aynı hata var ver. 1.143 olanlarda sorun yok ama onun aşşasında aynı sorun

anlamdim
B
Braunx ⭐ 19y
Hello. This is Silkroad Online.

Some of our users have problems with installing our client and get the message 'Warning, Invaild Client, Program will be terminated."

We will fix this problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused.

sro suan calismaya basladi gelen hatayi duzeltmeye calisiyolar
C
czero OP ⭐ 19y
ok abi cok saol oh be icim rahatladi
bende bizim internete problem var sandim haaa Laughing
G
GodLeSs ⭐ 19y
işlh en yakın zaman da hallolur yaw popcorn
A
yaw sıkıldım hea olmuor beyler çözüm bulan varmı ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: