arkadaslar sroyu acıyorum client geliyor ama hiç bişey yapamamıyoru mouse calısmıyo server secemiyorum hiç bişey yapamıyorum daha önce yaşamış yada bunun çözümünü bilen var ? silip bastan kurdum düzelmedi.
yardımı dokunana 100 silk hediye edicem arkadaslar kimse yardım etmiyo belki silk için yardım eden olur
Client Sorunu ( Yardım Edene 100 Silk)
· 27 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
yokmu bilen ?
bi yardım eden olaydı iyidi 😄
yokmu bilen ?
yardım edene silk hediye edicem
ilk defa boyle bi sorunla karsılaşıyorum olmadı pcye format at oyle dene olmasa bırak oynama oyunu 😄 ™
ilk defa boyle bi sorunla karsılaşıyorum olmadı pcye format at oyle dene olmasa bırak oynama oyunu 😄 ™
zaten alternatif deniyorum windows cd si olsay direk atıcam ama cd ye verecegim parayla silk veririm sorunumu çözene 😄
Mithrandir
⭐ 19y
Virüs taraması yaptır
HerakrossSro'yu açtığında bilgisayarının RAM ve CPU kullanımına bakarmısın bir
zaten alternatif deniyorum windows cd si olsay direk atıcam ama cd ye verecegim parayla silk veririm sorunumu çözene :D
cd para vermene gerek yok 1 arkadasından al 30 dk at format sorun çözülürse ne güzel ™
Sro'yu açtığında bilgisayarının RAM ve CPU kullanımına bakarmısın bir
bakıyım 1dk
bakıyım 1dk
ram 1.05 cpu %25 görünüyor
ram 1.25 oldu cpu %100
bakıyım 1dk
ram 1.25 oldu cpu %100
%100'mü summer5:
görüntü alıp yollarmısın ?
ram 1.25 oldu cpu %100
cpu'nun %100 olması ilginç diğer oyunlarda da kasma oluyormu?

kasmasın diye tüm ayarları değiştirdim ondandır diye yinede olmadı
Son olarak pc özellikleri nedir ?
cpu kullanımı 100 ise pcyi yan yatırmaktan başka çözüm kalmamış 😄

Valla sro'nun sorunu ne bilmiyorum ama geçenlerde bende de %100 kulalnılan cpu sorunu vardı gittim electro worldden termal cpu macunu aldım tahminimden çok daha fazla etkili oldu 😄 Kesinlikle tavsiye ederim

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap