Arkadaşlar sroyu bırakmıştım dün yeniden yeni legend i indirdim uptade ettim start a basıyorum start gittikten sonra hiç bi tepki yok öyle kalıyor HackShield felan çıkmıyor 3 kere kurdum olmadı yeniden indirdim kurdum olmadı sorun nerede acaba daha önceden çok rahat bi şekilde oynuyordum
İşletim sistemi : Windows XP
Not: simdi bazı arkadaşlar sistemin kaldırmıyo olabilir diyceklerde önceden 10 çar rahat açabiliyordum 👍
Client gelmeme sorunu
· 20 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Hacım ilk olarak silkroad'ın resmi sitesine gir ardından oyunu aç.Yeni gelen legend'da oyun baya bi kasıyor.
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Başlat=Çalıştır= 'regedit ' yaz. Karşına gelen sayfadan HKEY_LOCAL_MACHINE=System=Control Settings=Services=EagleNT'e gel sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır de tamamdır. HackShield Kaldırmaya yarıyordu 😊 Bir dene bakalım çözülecekmi.
Denedim dostum olmadı maalesef
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Alla alla ilginç. Araştırıyorum..
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Net Framework kurulumu bilgisayarında ?
Evet dostum 3.5 Sürümü kurulu
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
4.0 çıktı dene bakalım viewtopic.php?f=606&t=245243
Bu arada üstte HKEY_LOCAL_MACHINE=System=Control Settings=Services=EagleNT bende Control Setting yok Current Control setting var ondada EagleNT diye bi dosya yok :S
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Şuan iş yerindeyim burdaki bilgisayardan araştırmıştım. Evdeki bilgisayardan bakar söylerim muhtemelen ondan gelmiyor client. Akşama sorununu çözeriz inşallah.
Şuan iş yerindeyim burdaki bilgisayardan araştırmıştım. Evdeki bilgisayardan bakar söylerim muhtemelen ondan gelmiyor client. Akşama sorununu çözeriz inşallah.
Eyvallah dostum 👍
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Sorun değil dostum imza töreninden sonra eve gideceğim 😉
Hacım aynı sorun bende de vardı, Win7'yi yüklemiştim ve sorun çözülmüştü.
Olmazsa öyle yapıcam dostum disapprove
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Başlat>Çalıştır>regedit yaz > HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Services>EagleNT
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasını kaldır tamamdır sorunun 😉
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasını kaldır tamamdır sorunun 😉
Sorun çözülmüştür FORMAT FTW 😁
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Sorun çözülmüştür FORMAT FTW 😁
tabi bilgisayarın temizlenmesi lazım 😁
EagleNT bulamadım yok bende
EagleNT yazısı bende gelmiyor indirecezmi yoksa yapabileceğimiz bişey varmı ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap