Cleric i çıkarttığımızda bles kapanmıyor,kapanıcak deniliyordu acaba yeni update yapıp kapanır hale getirirlermi? Wizard/bard alıyorum normalde cleric alacaktım kararımı değiştirdim bu yüzden.
Cleric silahını çıkarttığımızda bles kapanmıyor?
· 27 Replies · 2.6K views 0 reading
27 Replies
O deli saçmasıydı
Cleric al sen öyle bir şey olmadı olacağını da HİÇ sanmıyorum..

Videosuda vardı izledim cleric alıcam artık ne yapalım wizard bard uniquelerde kötü ya.
joymax baskıya dayanamadı ^^
Diyer update'lerde gelebilir mi ? Yani gelme ihtimali var mı ?
bunu kimse bilemez bu korkuyla da oyun oynanmaz ^^

E
EricNorthmaN
⭐ 17y
şehir efsanesi diosunuz ama bu konuyla ilgili kesin bi çok söylenmedi mi forumda??
Tam belirli bişey yok ama islam ırkı ile gelebilir çünkü videolarında kapanıyordu. Onlarda kapanıp bizde kapanmayacak hali yok ya.
O videonun kaynağı belli mi ?
Karşılıklı anlaşılmış olabilir.
Karşılıklı anlaşılmış olabilir.
Gelmesi saçma olur.Joymax ın eline ne geçecek ki böyle yapınca.sırf bu durum yüzünden kaç kişi charını satar oyunu bırakır yada skilleri değiştirir.Saçma bişey olur kısacası.
Gelmesi saçma olur.Joymax ın eline ne geçecek ki böyle yapınca.sırf bu durum yüzünden kaç kişi charını satar oyunu bırakır yada skilleri değiştirir.Saçma bişey olur kısacası.
Katılıyorum. Böyle birşey asla gemez bence. Hadi geldi diyelim warrior için sorun yok. Peki wizard ne yapacak? Zaten snow shield vb. bir skili olmadığı için oldukta güçsüz durumda. Hem gelse bile sadece cleric için değil tüm yan skiller için yapılır.
O zaman wizard cleric alacağım mars serverın de.
Cleric al sen öyle bir şey olmadı olacağını da HİÇ sanmıyorum..
Katılıyorum. Böyle birşey asla gemez bence. Hadi geldi diyelim warrior için sorun yok. Peki wizard ne yapacak? Zaten snow shield vb. bir skili olmadığı için oldukta güçsüz durumda. Hem gelse bile sadece cleric için değil tüm yan skiller için yapılır.
ben geleceğini düşünüyorum amaç oyunda denge sağlamak ise gelir.
avrupanın bu konuda çok üstünlüğü var burdaki amaç tek karakter yönünde düşünmek değilde pt olarak her karakterin görevlenmesi bakımında olacaktır.
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
bencede gelir ve gelecekk :))
Ben şimdi wizard/bard mı alayım wizard/cleric mi kafam karıştı yaw 😄
şu an sadece jsroda var o.
gelicek yani.
acaba sadece bless mi öle olucak yoksa recovery felanda mı :S
Eyer sadece cleric'e böle uygulama yaparsa haksızlık olur bard'a da yapılmalıdır.
Eyer sadece cleric'e böle uygulama yaparsa haksızlık olur bard'a da yapılmalıdır.
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
car Ülkeye Işınlandıgında Cleric Silahını Kasaya bırakıyo Ne Celeus ta satılık 102 wizz-cleric / 102 warrior-warlock / 100 wizz -cleric / 100 cleric - wizz Celeus ta satılık 103 warrior-warloc 102 wizz-cleric 102 cleric-wizz WTS 90 lvl Warrior cleric FF Sdevil + 90 lvl ff cleric warlock SATILIK 98 Level Warlock-Cleric ve 96 Level Warior-Cleric