Clentless botu http://www.botsmall.com Botu yapan site söylememde bi zarar yok herhalde
Satıyor ama 200 credi 1 credi 6 saat diyor 1 pcde 1 char kasabilirsin diyor 1 pcde alsam 10 15 char kasabılırmıyım?
Clentless bot
· 22 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
sizce?
Clentless botu http://www.botsmall.com Botu yapan site söylememde bi zarar yok herhalde
Satıyor ama 200 credi 1 credi 6 saat diyor 1 pcde 1 char kasabilirsin diyor 1 pcde alsam 10 15 char kasabılırmıyım?
kasarsın. Ama bunlar çok pahallı oluyor birde sana yardımcı olabilecek birşey:
viewtopic.php?f=53&t=39002
kasamasın diyor o kadın nasıl kascamda bi yerde yazmıyor
hangi kadın 😄 kasamazsın diyorsa kasamazsın 😄
kasarsında şöyle:
yeni kullanıcı açıyorsun, o kullanıcı olarak çalıştırıyorsun. 10-15 kullanıcı açarak 10-15 char açabilirsin. Tek sorun: su gibi gider senin credit ler
kasarsında şöyle:
yeni kullanıcı açıyorsun, o kullanıcı olarak çalıştırıyorsun. 10-15 kullanıcı açarak 10-15 char açabilirsin. Tek sorun: su gibi gider senin credit ler
Ya honor kascam sen bana resımlı anlatım yap garenti verirsen alcam hemen
honor kasacaksan ne bundan giriyorsun 😄
normal gir ana char kastırsın...
normal gir ana char kastırsın...
ana char 90 olcak emin adımlarla gidiyor
tamam. Ana char ı botla aç, diğerlerinide:
viewtopic.php?f=53&t=55814&hilit=
ile aç. Bunla 7 tane açarsın, ana charda girer nomal client la veya benim verdiğim clientless ile.al hepsini partiye
viewtopic.php?f=53&t=55814&hilit=
ile aç. Bunla 7 tane açarsın, ana charda girer nomal client la veya benim verdiğim clientless ile.al hepsini partiye
wala kascam hem honor bi sürü buf veriyor
wala kascam hem honor bi sürü buf veriyor
ne gibi iyiyse bende kasayım???
Wala duyduma göre her kastıb adan buf veriyormus sureklı taşıdın bide %20 bersek daha hızlı dolduruyormus en önemlısıde ucunda sun var
hadi ya? desene bende hemen başlayayım. Adamın beni academiy lvl 1 den alıp gel seni lvl 40 yapam 2 günde demesine şaşırmamak lazım 😄
zuhahh ama kaç char kasman lazım uuuuuu
olsun o kasılır -kasılır dimi??? yani kaç char???-
wala 2500 istiyor 1 charda 40 veriyor
yok devenin nalı :S 60 tane 😄 yuh derler be 😄
yok devenin nalı :S 60 tane 😄 yuh derler be :D
Kasan kasıyor kardeşim.....1 den 40 a cumulated buff için 9 gapla kasanını gördüm öküz gibi sp vardı çarda
Günde 2 char kassan 40 lvl 1 ayda biter yaklaşık? :/
arkadaşım 2 günde 7 tane çar kasıla bılır power lw up
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap