Bir gün polisler bir ihbar üzerine bir evi basmışlar.İçeri girdiklerinde dehşete düşmüşler. Tavana asılı bir kadın cesedi varmış ve içerisi inanılmaz dercede kötü kokuyormuş. Kokunun nedeni hem ceset hemde rutubetmiş.Asılı kadının yanında yada altında çıkabileceği hiç bir şey yokmuş.Yerdeki halıda biraz nem warmış.Polisler dublex evin bahçesine girmişler.Durdukları yerden kadının asılı olduğu yere güneşin tam tepeden vurduğunu görmüşler.Herkes cinayet olduğu savındaymış.Çünkü intihar olsaydı kadının üstüne çıkabileceği bir yükseklik olurdu... ve kadının odasındaki günlüğünü bulmuşlar.Günlükte " Kocamla tartıştık, beni dövdü.Beni başka kadınlarla aldatıyor.Bundan eminim.Bu aralar eve hem çok geç hemde sarhoş geliyor. Bana bir şey yapmasından korkuyorum. Yazıyordu...
Cinayet amiri olayı araştırmış ve kısa süre once kadın kocası ile tartışmış ve ayrıldıklarını öğrenmiş.Cinayet amiri hariç herkes bu olaya cinayet diye bakıyormuş. Ama amir bu olayın intihar olduğunu söylemiş.
Şimdi soru şoyle sizce bu olay cinayet mi yoksa cinayet amirinin söylediği gibi intihar mı ? İntiharsa amir bunu nasıl kanıtlamıştır ?
Cinayet mi İntihar mı ?
· 19 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Evi suyla doldurmuştur diyecem. Hmm nasıl olabilir yaw? Merakla bekliyorum cevabı. Kesin intihardır bu böyle soru sorduklarına göre. Razz
Buzun üstüne mi çıktı acaba? Buzluğun içini suyla doldurup kalıp halinde falan. Ama kadın manyak mı tabure çekmiyor da buz kalıbının üstüne çıksın. Güneş de buzu kısa sürede eritmiştir. Razz
hımm bencede buzun üstüne çıkmıştır parası yoksa napsın gariban tabire bulamamıştır Very Happy
bravo Jigsaw
M
Mephistopheles
⭐ 19y
buzun ustunemi cıkmıs?
bravo Jigsaw
Ben bişey anlamadım ama ne mutlu bana. Kuzey kutbunda yaşıyorlar herhalde Igloo'nun içinde. Sen cevabı bir daha açıklasana hacım.
brawo jigsaw Very Happy
Kadın bir buz kütlesinin üzerine çıkmış güneşte tam ona vurduğu için kısa bi sürede buzu eritmiş kadında günlüğe kocamın bana bişey yapmasından korkuyorum yazmş ve cinayet süsü vermek için böle yapmş...
intihar hatun kendisini asmışıslaklıkla birlikte üzerine çıktığı cisim kaybolmuş Razz
Cvp şu: bnce evde büyük bi buz tabakası vardır. kadının ipe yetişeceği kadar. güneş yukardan vuruyorsa buz yavaş yavaş erir ve kadın havada kalıp geberir. Zaten evdeki rutubetin sebebide eriyen buzdan kaynaklanıo Very Happy yani intihar
Buzun üstüne mi çıktı acaba? Buzluğun içini suyla doldurup kalıp halinde falan. Ama kadın manyak mı tabure çekmiyor da buz kalıbının üstüne çıksın. Güneş de buzu kısa sürede eritmiştir. Razz
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
J
Jason Walker
⭐ 19y
kadında testere filmindeki gibi deişik bi oyun yapmış.. madem cinayet süsü vermek istiyo güzelce kendini dövsün sonrada nefesini tutsun [kendisi öldükten sonra kocası hapse düşse eline ne geçcek buda ayrı bi soru ]
cem abi tebrik ederim bu arada Very Happy
cem abi tebrik ederim bu arada Very Happy
bence adam kadına cınayet susu wermemek ıcın buz koymustur ıntaar susu ıcın cunkı tabure kalır ama buz erır parmak ızı falanda bulamazsın sadece fıkrım bu saygılar.. mucX
ceme ne tebrik ediyorsunuz ben konuyu okudum direk yanıta bastım yazdım yorumumu haa aceleden buz dememişim ama kaybolan bir cisim demişim di mi ama Twisted Evil Mr. Green
Zuhahaha. Dev bir naftalinin üstüne de çıkmış olabilir. Mr. Green
Naftalin Öldürmez Süründürür Twisted Evil Laughing Laughing
kedidir kedi
J
Jason Walker
⭐ 19y
bence adam kadına cınayet susu wermemek ıcın buz koymustur ıntaar susu ıcın cunkı tabure kalır ama buz erır parmak ızı falanda bulamazsın sadece fıkrım bu saygılar.. mucX
mmmm mantıklı valla katılıyorum perde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap