- Resim Silinmiş.
ÇİN Bilmecesi
· 34 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
owww güselmis ellerine saglık ...
süper bişi çinli yapınca gözleri okunuyo 😄
hahah cidden
hahah cidden
Çok ilginç 🤔
valla gerçekten şok oldum süper bişi
güzel göz yanılsaması çinlilerle falan alakası yok olayın bunun yüzlerce örneği var 😄
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Sorun Bndemi Yaw Gerdiriorum Yine Okuyamıorum 😆 Ne Yazıor ORda?
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
süper bişe bu yaw saolsın
Sorun Bndemi Yaw Gerdiriorum Yine Okuyamıorum 😆 Ne Yazıor ORda?
ben de
no sex chinese bad eyes
cok ilginc
No sex
Causes
Bad eyes yazıo
😁
Causes
Bad eyes yazıo
😁
Çok Güzel.
hahah
HaHaHa Çok Güzel Bİrşey Tşkrler . Beyler Pc basından kalkıp pc den uzaklasıp yan tarafından bakınca da yazı cıkıyor ayna gibi 😊
yok artık.! 😱
Sanırım bunun nasıl olduğunu anladım.
Şimdi resme bakarken ekrandan 2 metre uzaklaşın ve tekrar bakın.Gözlerini çektirmeden okuyabileceğinizi göreceksiniz.
Bunu okuyabilmemizde gözbebeklerimizle alakalı.Googleye gözbebeklerimiz nasıl küçülür yazdım ve sorunun cevabını buldum.
Yakına bakarken gözbebeklerimiz küçülür,uzağa bakarken gözbebeklerimiz büyür.Biz ekrana yakından bakarken gözbebeklerimiz küçülüyor fakat gözümüzü çektirdiğimizde baskıdan dolayı gözbebeklerimiz büyüyor ve öyle okuyabiliyoruz.
Şimdi resme bakarken ekrandan 2 metre uzaklaşın ve tekrar bakın.Gözlerini çektirmeden okuyabileceğinizi göreceksiniz.
Bunu okuyabilmemizde gözbebeklerimizle alakalı.Googleye gözbebeklerimiz nasıl küçülür yazdım ve sorunun cevabını buldum.
Yakına bakarken gözbebeklerimiz küçülür,uzağa bakarken gözbebeklerimiz büyür.Biz ekrana yakından bakarken gözbebeklerimiz küçülüyor fakat gözümüzü çektirdiğimizde baskıdan dolayı gözbebeklerimiz büyüyor ve öyle okuyabiliyoruz.
Süper 😉
Gerçekten Harikaymış yani 😉
süperrr ilginç aldım bunu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
15+15 Çin wep 15+8 Çin shield Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CERES BÖLÜMÜ ARKADAŞLAR WİZARD / ÇİN OKÇU / WARRİOR / NUKE ÇİN / 100 - 110 LEVEL ARASIDIR. TOPLU TEK SATIŞ VAR LegendSro 110 Çin Cap..... Yalnızca Çin Charlar ........ ... Full str Çin +130 çar alınır