Arkadaşlar Ben Kendime Bir Str Bow Kasmak İstiyorum Yan Char Olarak
Ama Çift Açınca Hep Pc Reset Atıyor ve Çok Kasıyor
Ama Legend 4+'dan Önce Açabiliyodum
Pc Özellikleri:
1 Gp Ram
Çift Çekirdek
256 Ekran Kartı
180 Gb Hard Disk
Çift Char Açınca Pcnin Kasmaması İçin Bir Çözüm Paylaşabilec
· 4 Replies · 5.8K views 0 reading
4 Replies
S
Scintillate
⭐ 17y
Silkroadın çözünürlüğünü 800 x 600 yap. Açması lazım. Benim eski bilgisayarım P4 512 Ram 256 Ekran kartı vardı. Kasardı 2 tanede ama oynanmiyacak kadar kasmazdı. Ve masaüstünü temiz tut 😉
benim şu anki pc 1 gram 256 ekran kartım bide 40 gb hard diskim var ben açıyorum 2 char
ekran ayarlarımda normalde windows klasik kullanıyorum pc optimize programları kullanıyorum ve bilgisayarım özellikler gelişmiş perfonmans ayarlar gelişmiş alltaki sanal belleğin yanındaki değiştire tıkla başlangıç boyutunu en yüksekteki gibi ayarlar böyle daha iyi olacağını umuyorum
ekran ayarlarımda normalde windows klasik kullanıyorum pc optimize programları kullanıyorum ve bilgisayarım özellikler gelişmiş perfonmans ayarlar gelişmiş alltaki sanal belleğin yanındaki değiştire tıkla başlangıç boyutunu en yüksekteki gibi ayarlar böyle daha iyi olacağını umuyorum
Silkroadın çözünürlüğünü 800 x 600 yap. Açması lazım. Benim eski bilgisayarım P4 512 Ram 256 Ekran kartı vardı. Kasardı 2 tanede ama oynanmiyacak kadar kasmazdı. Ve masaüstünü temiz tut ;)
+ 2 çar açınca renk derinliğini 16 Bit e düşür (oyun 3 bit e yükseltiyor)
16 bite düşürünce çok farklı olduğu doğru
Log in to write a reply.
Log In