Arkadaslar yenı car acıcamda Nuke mi acsam Wizardmı acsam karar weremedım bi yardım edermsnz
Chine Nuke mi ? Eu Wizarmı?
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
unique ve kale savaşı ---> wizard, pvp zevki, solo rahat kasma, rahat bota koyma ---> nuker seçim senin 😊
usta snn imzanda gördumde mesela sn 90 lvl wizardsın Wizard onerırmsn bana?
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Nuker Aç bence Çok Yatarsın Saqlam Bir Setin Olmssa Wizzardla 😉
Tabiki wizard..
ben severim wizardı pvpdede çoğu insanın sandığı gibi çok güçsüz değil aksine çoğu pvpyi ben kazanırım 😊 taktik meselesi ancak botla kasması zor 😊
wizard pwp de ve job zevkli tabi kasması biraz problem zaten zor kasılan herşey güzeldir 😊
M
Misproject
⭐ 19y
eu wizard 4ever
I
iwontcry4u
⭐ 19y
NUKER veya HYBRID NUKER
Nuker kasması kolay oynaması zevkli we wizard kadar olamasa da uniquelerde iddaalı chardır.PwP de cabası :))
wizardda unique kesersin , warrior we cleric bufflarını alınca kimse karsısına cıkamaz ama pwpde zzevkli olmaz kasması zor olur ffarmıdır odur budur 😄
tabi bunlar için item en önemli ihtiyaç :))
Nuker kasması kolay oynaması zevkli we wizard kadar olamasa da uniquelerde iddaalı chardır.PwP de cabası :))
wizardda unique kesersin , warrior we cleric bufflarını alınca kimse karsısına cıkamaz ama pwpde zzevkli olmaz kasması zor olur ffarmıdır odur budur 😄
tabi bunlar için item en önemli ihtiyaç :))
Nuker tabikide
Hydbird kasacaksin setini garment yapacaksin arkana bakmacaksin hicbir wizz seni kesemez itemlerinde cabasi tabe
nuke tebiki
Full Damage istiyorsan Wizard aç az birazda defansım olsun hemen yatmıyım ama damagelerim biraz düşsün diyorsan Nuker aç.
Nukeden Şaşma Wizarddan Kaçma 😄
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
wizard pwp de ve job zevkli tabi kasması biraz problem zaten zor kasılan herşey güzeldir :)
Crossbowum 47 lvlde NPC Silahımla 64+ Wizzard Adama Extremesiz Tek Atttım 😆 😆
Şansa Crit gelmiştir.Öle düşünürsen olmaz Wizard Pvp çarı değildir Sningini 5inize aynı anda tek atar Wizard:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap