Icerige atla
Extraloob

Chine Nuke mi ? Eu Wizarmı?

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Arkadaslar yenı car acıcamda Nuke mi acsam Wizardmı acsam karar weremedım bi yardım edermsnz
16 Yanıt
C
ciko1984 ⭐ 19y
unique ve kale savaşı ---> wizard, pvp zevki, solo rahat kasma, rahat bota koyma ---> nuker seçim senin 😊
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
usta snn imzanda gördumde mesela sn 90 lvl wizardsın Wizard onerırmsn bana?
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Nuker Aç bence Çok Yatarsın Saqlam Bir Setin Olmssa Wizzardla 😉
X
XER0 ⭐ 19y
Tabiki wizard..
C
ciko1984 ⭐ 19y
ben severim wizardı pvpdede çoğu insanın sandığı gibi çok güçsüz değil aksine çoğu pvpyi ben kazanırım 😊 taktik meselesi ancak botla kasması zor 😊
furious
furious ⭐ 19y
wizard pwp de ve job zevkli tabi kasması biraz problem zaten zor kasılan herşey güzeldir 😊
M
Misproject ⭐ 19y
eu wizard 4ever
I
iwontcry4u ⭐ 19y
NUKER veya HYBRID NUKER
Nuker kasması kolay oynaması zevkli we wizard kadar olamasa da uniquelerde iddaalı chardır.PwP de cabası :))
wizardda unique kesersin , warrior we cleric bufflarını alınca kimse karsısına cıkamaz ama pwpde zzevkli olmaz kasması zor olur ffarmıdır odur budur 😄

tabi bunlar için item en önemli ihtiyaç :))
H
HaTeFuL ⭐ 18y
Nuker tabikide
CuNDeRs
CuNDeRs ⭐ 19y
Hydbird kasacaksin setini garment yapacaksin arkana bakmacaksin hicbir wizz seni kesemez itemlerinde cabasi tabe
I
Intensify ⭐ 18y
nuke tebiki
M
mcoktay16 ⭐ 18y
Full Damage istiyorsan Wizard aç az birazda defansım olsun hemen yatmıyım ama damagelerim biraz düşsün diyorsan Nuker aç.
A
akokar ⭐ 19y
Nukeden Şaşma Wizarddan Kaçma 😄
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
wizard pwp de ve job zevkli tabi kasması biraz problem zaten zor kasılan herşey güzeldir :)

Crossbowum 47 lvlde NPC Silahımla 64+ Wizzard Adama Extremesiz Tek Atttım 😆 😆
M
mcoktay16 ⭐ 18y
Şansa Crit gelmiştir.Öle düşünürsen olmaz Wizard Pvp çarı değildir Sningini 5inize aynı anda tek atar Wizard:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: