Icerige atla
Extraloob

Chine Nova Sword :)

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
Nova Sworddu Buldum Yanlız %leri Arttıramıyorum Ya Patlıyor Yada Düşürüo :S

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
F
😊 oda yeter bulamayanlar düşünsün

Sp güzelmiş ^^
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
:) oda yeter bulamayanlar düşünsün

Sp güzelmiş ^^

yapmaya calıştık bişeyler ay sonu lwl kasmaya 😊
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
Bi Sorum Olacak Şuanda Bana SP 110 İçin Yeterli 110 a Kassam %99.9 olunca exp kesilio gelmio daha peki SP Exp Geliomu Ve Bişey Daha 120 Acılınca 110 dan Kasmak Zokmu Zor 120 için SP ?
N
nefret017 ⭐ 18y
Bi Sorum Olacak Şuanda Bana SP 110 İçin Yeterli 110 a Kassam %99.9 olunca exp kesilio gelmio daha peki SP Exp Geliomu Ve Bişey Daha 120 Acılınca 110 dan Kasmak Zokmu Zor 120 için SP ?

kanımca bu sp 120 ye de yeter
Ps:Düşük Lv de sp kasmak her zaman daha iyidir 😉
K
Kunt34 OP ⭐ 16y

kanımca bu sp 120 ye de yeter
Ps:Düşük Lv de sp kasmak her zaman daha iyidir ;)

tabykide öyle ama 120 için kasarsın 130 cıkar bunun sonu yoq yani ben şunu öğrenmek istiyorum 100 ff olanlar 110 ff yapabildilermi yaptılarsada ne kadar sürede oldular ?
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
6 immortalla nasıl durability reduce olmuş o item anlamadım 🕵️
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
Aldığım zaman kırmışlar %42 pek sorun cıkartcağını sanmıyorum 😊 biraz önce giderim town a 😊
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
6 immortalla nasıl durability reduce olmuş o item anlamadım 🕵️

immortalla reducenin bi alakası yok.reduce yedirmeyeceksen steady basacaksın.
ula ne çabuk kırdın

hacım kırık olması birşey ifade etmez ki sonuçta vuruşta bir değişiklik yok.%160 durab. basarak o sorunun üstesinden gelir.Yeni capte %200 mü baslıyor durab. bilmiyorum.
Aldığım zaman kırmışlar %42 pek sorun cıkartcağını sanmıyorum 😊 biraz önce giderim town a :)

Öncelikle sana hayırlı olsun char güzel sp güzel silah güzel inşallah adından söz ettiren charlardan biri olursun.Yerinde olsam 3m sp yapar öyle başlarım lvl kasmaya. ;)

Cok Teşekkür Ederim Bende Ay Sonuna Kadar Sp Kasmayı Düşünüyorum Zaten Şuanda 2,6M Sp Oldu 2 Haftada Kesinlikle 400k Kasarım Zaten İnş. Güzel Bi Char Olacak O Kadar Emek Harcadım.
W
whanque ⭐ 17y
3m yap sonra go go lvl up 😊
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
Sworddu +6 a Bastim Yanlız Adv. Elixir B +2 Ben Nasıl Bulacam Neyin İçinden Cıkıyor 11 Degre Adv. Elixir +2 için
B
BLacKMinD ⭐ 17y
11Dg Sos itemlerden oda belki ------ bildiğim kdarıyla böle
K
Kunt34 OP ⭐ 16y
11Dg Sos itemlerden oda belki ------ bildiğim kdarıyla böle

yanlışın olması lazım çünkü 5 dg kırarsın 6 dg cıkar 6 dg kırarsın 7 dg cıkar böyle gidiyor yanlız benim merak ettiğim şu 10 dg kıracağımın farkındayım yanlız yıldız mühründen düşüyomu +2 B Avd. Elixir. ?? Bilen Varmı ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: