Icerige atla
Extraloob

Chief General Görevi..

· 20 Yanıt · 5.1K görüntüleme
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Arkadaşlar Chief General görevi için advanced katına girmemız gerekıyor Holy waterde peki Advanced katı açıkmı dırek yoksa onunda bir görevi varmı soru çok açık cevapları beklıyorum 😘
20 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
100 105 görevlerini yapıp apisi kestikten sonra açılıyor diye biliyorum
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Senioru yapalı baya oldu sanırım açıktır
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bide Help bolumunden gorvı takıp edıyorumda sanırım 3. kat ıcın bır gorev yok dırek parca toplama gorevı geldı 100 adet
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Az önce gidip bakmak zor gelmişti şimdi gidip baktım o kat açılmış ve baslıyorum göreve Bismillah dıyerek 😄
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Anladımki tek başına yapılacak bir görev değilmiş sadnessla1
Spoiler

disapprove
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Spoiler

disapprove

değil tabi ben glavie çarla 1 ayda senior'u zor yapmıştım chief'i düşünemiyorum 😄
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Spoiler

disapprove

değil tabi ben glavie çarla 1 ayda senior'u zor yapmıştım chief'i düşünemiyorum :D

Rare set vardı bide senioru yaparken jop sette yoktu 40 k can vardı 5 gunumu almıstı 😁 Chiefe niyetlendimde pt siz olmuyor benım gibi bir kişi daha olsa bir tanede cleric olucak Onuda geçtim Bir warior olsa 2 gunde bıtırırm görevi bug ile 🤘 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
bizim arkadaşlar 8 li pt kurup gitmişti 2 wiz 2 warrior 2cleric 1 ch bow 1 ch blade
Blade olanda legend set vardı 😊
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
bizim arkadaşlar 8 li pt kurup gitmişti 2 wiz 2 warrior 2cleric 1 ch bow 1 ch blade
Blade olanda legend set vardı :)

ACC sette biri +12 gerisi +0, Set +7 legend bir tanesi +9 ,Silah +12 legend phy mag atack +100 Yakında critide +100 edıcem 3 k stone birikti inş geçer 😁 3 aylık emegımın sonucu bunlar ha bide s grade devil 😁 Beni painleyecek bir tank olsa yatıcam altına 😄
Bahsi Geçen Spear 🤘 😁
Spoiler
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Şu 108 lvl moblari 12 13d legend rare setlerle kesemiyosak yuh artik..
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Şu 108 lvl moblari 12 13d legend rare setlerle kesemiyosak yuh artik..

1.si 12 degre legend 2. si mob değil uniqe 3. sü Bir kerede çıkardığı giantları gorsen hala o yorumları yapabılırmısın bılmem 4. int çar Ne kadar sağlam olursan ol o kadar gianta dayanamazsın görmeden yorum yapıyorsunuz o cana getirene kadar tek kişi belim çıktı summer2:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sakin ol sana veya charina laf etmedik gorevin zorlugundan dem vurduk.. Fark ettiysen fark etmemissin zaten kesemiyorSAK yazdim
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Sakin ol sana veya charina laf etmedik gorevin zorlugundan dem vurduk.. Fark ettiysen fark etmemissin zaten kesemiyorSAK yazdim

eskı yorumunda yuh yazmışsın ben ona tepki gösterdim kim olursa olsun o gorevı tek basına yapması cok zor oyunda zor yapmış bence pt ve yardımlaşma artsın dıye olabılır gıbı gelıyor yani yuhlanacak bir durum değil. tek başına herhangi bir çarın kesememesi çok normal 🤝
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
10 Güne biter bu görev 😈 😈 😈
Spoiler

Sevindirik oldum 🤘 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
10 Güne biter bu görev 😈 😈 😈
Spoiler

Sevindirik oldum 🤘 😁

🍺
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Biraz hortlatıcam konuyu ama paylaşmak istedim 😊
Beyler bulunduğum oyunda sadece 1 Türk guildi var oyunda arkadaşlara elimden geldiğince yardım ettim.Aramızda anlaştık görev için ne zaman başlayacak olsan bana bahane sundular. Neyse en sonunda sinirlenip çıktım arap guildine girdim. Guildin masterı sv'deki en sağlam Glavie diyeyim.Neyse öle konuşurken guildde chief generale geldi muhabet adam sen yapmadınmı dedı daha, yok dedım 2 gündür adamla iki kişi 5 6 saat uraştık ve görev bitti. Asıl konu bu değil şimdi Türk guildindeki adamlar arap guildinden gerçi çağırıyor benı siz olsanız napardınız onu merak ettım 😊 Ayrıca guilde gitmediğim için vatan haini ilan etmişler beni 😁 Yorumları bekliyorum ☕
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ben cogu zaman turk oldugumu soylemiyorum privatelerde. yabanci takilip keyfime bakiyorum. kafam rahat.
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Konuyu son kez hortlatıyım 😁
Spoiler

Mutlu son 🍿
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
sukurler olsun 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: