C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Demona giderken çıktı dayanamadım kestim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P PwneD ⭐ 18y 15 yil once #2 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WildKing ⭐ 19y 15 yil once #3 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 15 yil once #4 Teşekkürler arkadaşlar. 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Nuisance_ ⭐ 16y 15 yil once #5 tebrikler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T theweled ⭐ 17y 15 yil once #6 server hercules mı ? tbrkler bu arada TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #7 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V ViVaLDi ⭐ 17y 15 yil once #8 Demona giderken çıktı dayanamadım kestim 😁 Agam Tebriklerde Öbürlerini Göstermedin mi Serverde ne kadar unique varsa alayını kestin 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #9 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil