Towndayken chat penceresinde "goldseller" lerin yazdıgı sonu hiç gelmeyen mesajlardan bıktınız mı ?
herhangi bir program yok. bu silkroadın legend III ile gelen yeni bir özelliği.
Oyundayken u tusuna basıyoruz. block kısmına geliyoruz ve all kısmını seçiyoruz. buradan block registration tuşuna tıklayarak Blocklamak istediğimiz kişinin nickini giriyoruz. işte bu kadar. daha sonra o kişinin yazdığı hiç bir chat sizin chat ekranınızda görünmeyecektir. Ama birşey daha var bu pencerede yazılan nickler sizin pcnizde kalıyor. yani başka pc den oynadıgınızda yeniden girmeniz gerekecektir.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bunu bilenler tabiki vardır lütfen ben bunu zaten biliyorum türünde mesajlar atmayınız.
"ChatBot" ve "StallBot" lardan Bıktınızmı ? O Zaman İçeri
· 4 Replies · 1.1K views 0 reading
4 Replies
Bununla İlgili Bir Suru Topıc Acıldı.Bu Topıcı Acmadan Önce Arama Yapmanı Önerirdim 👍
Bununla İlgili Bir Suru Topıc Acıldı.Bu Topıcı Acmadan Önce Arama Yapmanı Önerirdim 👍
vallahi 3 4 kere ayrı arama yaptım forumda. ayrıca multiclient bölümüne bile baktım belki oraya verilmiştir diye ama yoktu. block registration , chat blocklama hiç birisinde sonuç görüntülenmedi bende forumda yok diye açtım. varsa özür dilerim çünkü bulamadım 😞
vallahi 3 4 kere ayrı arama yaptım forumda. ayrıca multiclient bölümüne bile baktım belki oraya verilmiştir diye ama yoktu. block registration , chat blocklama hiç birisinde sonuç görüntülenmedi bende forumda yok diye açtım. varsa özür dilerim çünkü bulamadım :(
Sorun değil teşekkür ederiz 😎 😎 Ama arama yaparken iyice dikkatli arayın ondan sonra sorun olmasın direk güzel bir topic açın en güzel topici ben açıcam hesabına yatın 😉 Sabitlensin topiğiniz..
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Log in to write a reply.
Log In