Icerige atla
Extraloob

charmı hacklandı yoksa oyun hatasımı

· 16 Replies · 1.6K views
M
mavi_ OP ⭐ 19y
beyler bende sole bı sorun war ...: oyunda bende 50 tane return scroll wardı yanımda ayrıetten 1 tne ayrı wardı sımdı 50 tanesı nı bulkamıom bankaadada yok bankadakı returnlarda kayıp ama kopek sword shıeld ws kayıp degıl...neden baska bı kısıde bu sorun warmı? Mad
16 Replies
B
BlackLighT ⭐ 19y
bot kullanıon mu npcye satmıs olmasın yada görmemişinidir Mr. Green extraokk
M
mavi_ OP ⭐ 19y
hayır bot satsaydı sımdıye kadar o kadar toplayamazdı... Confused
K
karakuwet ⭐ 19y
o bişemi üstümde 1 tane kasada 100 tane vardı sade üstümdeki kalmış Mr. Green
M
mavi_ OP ⭐ 19y
yanı bug dıonuz he? Neutral
B
BlackLighT ⭐ 19y
charın hacklense donuna kadar calarlar Mr. Green hacklenmemiştir merak etme extraokk
K
karakuwet ⭐ 19y
aynen Mr. Green
F
fbli69 ⭐ 19y
adam return scroolu napsın hacklese ıtemlerı alır sadece
P
Police ⭐ 19y
üff oyun bugu felan da değildir bence :)satmışsınız dır unutmuşsunuzdur sattınınızı Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
K
karakuwet ⭐ 19y
yoq satarmıyım saten bot topladı Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
adam charına gırıcek return alıp mı cıkcak Laughing bot satmıştır filter bölümüne bak iice
N
Nebula ⭐ 19y
hacker: aga kusura bakma return lazımdı.bide 10 k aldım. Mr. Green

Heralde böyle olsa gerek. Very Happy kardes arkdaslarda yazmışlar işte çalsalar yada hacklensen donuna kadar alırlardı.Takma kafana bi bişey olmuş unutmuşsundur belki satmışsındır.
M
mavi_ OP ⭐ 19y
anlatamıyorum galıba bot o kadar toplayamazdı satmıs olsaydı yanı 50 tane olmadan gıderdı onlar Very Happy extraokk
J
J0K3R ⭐ 19y
bende tbot kullanıyordum ınanmıcaksın atcıda hotanda bırakıyodum charı cıkıyodum potcunun orda doguyodu sankı charıma bırı gırmıs gıbı Rolling Eyes
T
Torquel ⭐ 19y

anlatamıyorum galıba bot o kadar toplayamazdı satmıs olsaydı yanı 50 tane olmadan gıderdı onlar Very Happy extraokk

Yaa yoqtur bisey olum donuna kdr hatta donunu bile alirlar lenn
E
eagle1016 ⭐ 19y
kesin bot satmıstır cunkı bır keresınde benım botta sattı Twisted Evil Twisted Evil
hem arkadasların deıdgım gıbı donuna kadar alırlar abısı hack olayı olsaydı Very Happy

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: