beyler bende sole bı sorun war ...: oyunda bende 50 tane return scroll wardı yanımda ayrıetten 1 tne ayrı wardı sımdı 50 tanesı nı bulkamıom bankaadada yok bankadakı returnlarda kayıp ama kopek sword shıeld ws kayıp degıl...neden baska bı kısıde bu sorun warmı? Mad
charmı hacklandı yoksa oyun hatasımı
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
bot kullanıon mu npcye satmıs olmasın yada görmemişinidir Mr. Green extraokk
hayır bot satsaydı sımdıye kadar o kadar toplayamazdı... Confused
o bişemi üstümde 1 tane kasada 100 tane vardı sade üstümdeki kalmış Mr. Green
yanı bug dıonuz he? Neutral
B
BlackLighT
⭐ 19y
charın hacklense donuna kadar calarlar Mr. Green hacklenmemiştir merak etme extraokk
aynen Mr. Green
adam return scroolu napsın hacklese ıtemlerı alır sadece
üff oyun bugu felan da değildir bence :)satmışsınız dır unutmuşsunuzdur sattınınızı Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
yoq satarmıyım saten bot topladı Mr. Green
adam charına gırıcek return alıp mı cıkcak Laughing bot satmıştır filter bölümüne bak iice
hacker: aga kusura bakma return lazımdı.bide 10 k aldım. Mr. Green
Heralde böyle olsa gerek. Very Happy kardes arkdaslarda yazmışlar işte çalsalar yada hacklensen donuna kadar alırlardı.Takma kafana bi bişey olmuş unutmuşsundur belki satmışsındır.
Heralde böyle olsa gerek. Very Happy kardes arkdaslarda yazmışlar işte çalsalar yada hacklensen donuna kadar alırlardı.Takma kafana bi bişey olmuş unutmuşsundur belki satmışsındır.
anlatamıyorum galıba bot o kadar toplayamazdı satmıs olsaydı yanı 50 tane olmadan gıderdı onlar Very Happy extraokk
bende tbot kullanıyordum ınanmıcaksın atcıda hotanda bırakıyodum charı cıkıyodum potcunun orda doguyodu sankı charıma bırı gırmıs gıbı Rolling Eyes
anlatamıyorum galıba bot o kadar toplayamazdı satmıs olsaydı yanı 50 tane olmadan gıderdı onlar Very Happy extraokk
Yaa yoqtur bisey olum donuna kdr hatta donunu bile alirlar lenn
kesin bot satmıstır cunkı bır keresınde benım botta sattı Twisted Evil Twisted Evil
hem arkadasların deıdgım gıbı donuna kadar alırlar abısı hack olayı olsaydı Very Happy
hem arkadasların deıdgım gıbı donuna kadar alırlar abısı hack olayı olsaydı Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap