Icerige atla
Extraloob

Charınız mı soyuluyor?[Kesinlikle bakın]

· 41 Yanıt · 16K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Çok teşekkürler bilgi içn

SpechiaL thx To Extraloob ❤️
41 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bak onun bi işe yaramadıgını düşünüp hergün siliyordum zaten ama orda yer kaplıyor diye, şimdi daha da hassasiyet gösteririm ❤️ 🙏
EXL | SRO | İŞKOLİK
Y
Yukie ⭐ 19y
Teşekkürler
O
Ottomanx ⭐ 16y
Muhtesem, birebir açık sayılabilir. Thanks EXL!
S
secoman ⭐ 16y
yok mu her çıkıştı otomatik silcek programı yapcak babayiit 😊
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Global yaptığın iyi olmuş bilgisayarınızda virüs yoksa ve soyuluyosanız emin olun dumptandır

Ps:Dump silmeye başladığımdan beri soyulmuyorum 👍
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Global yaptığın iyi olmuş bilgisayarınızda virüs yoksa ve soyuluyosanız emin olun dumptandır

Seni bile soyuyorlardı yani ha ? 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

Seni bile soyuyorlardı yani ha ? 😆

Aynen 90 Cap varken çok araştırdım ve çözdüm işi

Ps:Gaiokok bu yöntemle soyuyodu
T
TniesT ⭐ 16y
Bende öyle bi klasör bile yok 😄

Ayrica XP kullanan herkez soyulur vista kullanan soyulmaz cünkü xP sp2 ve 3 lerde acık var
C
ceza1378 ⭐ 18y
Bu dump dosyası oyundan atınca o anki hatayı o raya kaydeder ama not defterinde açınca id pw fln bilgilerini yazar
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Charınız mı soyuluyor?Neden soyuluyorum diyenler..

Arkadaşlar charınızmı soyuluyor vede hiç anlamadığınız nedenlerden mi?İşte bir çok kişinin bilmediği bir olay.Silkroadın içindeki Dump dosyasına charınızın günlük bilgileri kaydoluyor ve bazı kendini bilmez emek hırsızları geliştirdiği yöntemle Dump dosyasına ulaşarak charınızın id pw'sini kolayca bulabiliyor.Bunun için yapmanız gereken her gün düzenli olarak aşağıdaki gördüğünüz resimdeki Dump dosyasını silmek!

- Resim Silinmiş.

Spechial thanks Deadly_Hunt ❤️

Bizi takip etmeye devam edin yeniliklerden haberiniz olsun.

Saygılarımla,

enjoy it ❤️

/ Günceldir.
EXL | SRO | İŞKOLİK
O
orhan09 ⭐ 17y
Bende yok dump
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Charınız mı soyuluyor?Neden soyuluyorum diyenler..

Arkadaşlar charınızmı soyuluyor vede hiç anlamadığınız nedenlerden mi?İşte bir çok kişinin bilmediği bir olay.Silkroadın içindeki Dump dosyasına charınızın günlük bilgileri kaydoluyor ve bazı kendini bilmez emek hırsızları geliştirdiği yöntemle Dump dosyasına ulaşarak charınızın id pw'sini kolayca bulabiliyor.Bunun için yapmanız gereken her gün düzenli olarak aşağıdaki gördüğünüz resimdeki Dump dosyasını silmek!

- Resim Silinmiş.

Spechial thanks Deadly_Hunt ❤️

Bizi takip etmeye devam edin yeniliklerden haberiniz olsun.

Saygılarımla,

enjoy it ❤️

bro show yapmışsın bugün 🙏
B
BaSoryong ⭐ 18y
vuhuu Super bir haber yerçekten paylaşım için Tşkler.. 😊
Y
yekta1243 ⭐ 17y
teşekkürler.. ❤️
H
hoLaaa ⭐ 18y
biliyordum bilmeyenler için kesin yararlı olacak sağol Majestik
E
EliteTurk ⭐ 18y
Bunu öğrendiğim iyi oldu eline sağlık bro. 😘

Ps:Maji nin bu özelliğini seviyorum duruyor duruyor bakıyor kimse adam akıllı konu açmıyor 1 saat içinde güncel gerekli konuları açıp geçiyor helal olsun sana. 🙏
❤️ 🎭
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Özellikle internet kafedeki arkadaşlar dikkat etsin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ps:Maji nin bu özelliğini seviyorum duruyor duruyor bakıyor kimse adam akıllı konu açmıyor 1 saat içinde güncel gerekli konuları açıp geçiyor helal olsun sana. 🙏
❤️ 🎭

hopp hopp hakkımı yedirtmem maji benden sonra gelir bakınız advanced elixir - nova -comet - alexandira giriş bug vb. 10 tane sabit topic açtım o beni takip etmiş ihihihii ama önemli değil asıl önemli olan bilgimizi anında sizlerle paylaşmak ❤️
E
EliteTurk ⭐ 18y

❤️ 🎭

hopp hopp hakkımı yedirtmem maji benden sonra gelir bakınız advanced elixir - nova -comet - alexandira giriş bug vb. 10 tane sabit topic açtım o beni takip etmiş ihihihii ama önemli değil asıl önemli olan bilgimizi anında sizlerle paylaşmak ❤️

Sen daima show yapıyorsun abi herkez bunu biliyor,elinize sağlık şu alemde http://www.extraloob.com da olmasa nerelerde 2. sınıf sitelerdemi takılırdım bilmiyorum ❤️ 😘
Silkroad taraftarı sizinle gurur duyuyor.
🙏 🙏 🍺 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: