charım taklamakanda bı yere takıldı ve cıkmıo oyuna gırdıkten 2 sn sonra dc yıyo bu konuyla ılgılı bılgısı olanların msj larını beklıorum
charın oyunda bı yere takılması
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
senin charın bugda kalmış
www.silkroadonline.net e gir
oradan bug report ver belki açarlar
benim charımı açmadılar ama Cool
www.silkroadonline.net e gir
oradan bug report ver belki açarlar
benim charımı açmadılar ama Cool
aga report nası verılıo sıteye
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
charım taklamakanda bı yere takıldı ve cıkmıo oyuna gırdıkten 2 sn sonra dc yıyo bu konuyla ılgılı bılgısı olanların msj larını beklıorum
return scroll çekebiliosan çek derm Wink
arkadas chara giriyor hemen dc yiyormus
yada bi arkadaşına felan de cap la felan öldürsün pk filan olsun yapbi,şile dicem ama çokm çabuk dc veriyo diyousn o süre birz daha uzarsa dene :?!!! :?!!!
bende onu dusundum ama 2 sn ıçınde dc verıo lv 77 oldugumdan bana kımse tek atamaz
L
last_knight
⭐ 19y
o zaman 3-4 kısı topla aynı anda gırdıgın gıbı kessınler senı
bnde bugda kaldım .. report ettim ama nafile.. hala ordan cıkamadı char Neutral [58lvl] Crying or Very sad
S
suleymangok
⭐ 19y
kardes botla giriyosan baf ları hemen sil dc verse bile F5 bas bafları sil
bu ayrı bir olay ben tbotta iken char takılı kaldı 2 3 sn içinde atıyor oyundan hiçbir müdehalede bulunamıyorsun
bu oyun hatası bizim yapacak birşeyimiz yok dua edinde levelleri yüksek olanlar takılmasın
bu oyun hatası bizim yapacak birşeyimiz yok dua edinde levelleri yüksek olanlar takılmasın
ben bi ara takıldım çıkana kadar neler çektim ama benimki bug değildi herhalde çünkü oyundan atmadı Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap