Icerige atla
Extraloob

charıma giremiyorum

· 9 Yanıt · 3.1K görüntüleme
B
boolartxe OP ⭐ 18y
arkadaşlar argosta yeni char açmıştım.işte açıldığından beri kasıyodum .

yaklaşık 2 saat önce felan lag girdi baya durdu durdu öyle char.exit ten cıkıcaktım lagdan cıkmadı sonra windows görev yöneticisinden kapattım silkroadı.tekrar giricektim sbottan ama bu sefer her denememde dc veriyodu dedim bi normal gireyim baktım charda biri var hatası veriyo.başka bi idde pm attım ama oyunda yoktu.yani char oyunda gözüküyo ama oyunda yok

nasıl çözeceğim bu hatayı plusun süresi gidiyor ya disapprove disapprove disapprove disapprove disapprove
9 Yanıt
P
pink3434 ⭐ 18y
bendede aynı sorun vardı yanlış denedim bilerek 1 saat geçsin bklım oyunda goruncekmı hala
S
Spayknow ⭐ 15y
bn dede olmuştu bi ara salı günü cek ten sonra düzelirse düzelir yoksa zor biraz düzelmesi. olmazsa Gm ye Söylersin summer6: 😁
P
pink3434 ⭐ 18y
of nası duzelcek bu
B
boolartxe OP ⭐ 18y
bn dede olmuştu bi ara salı günü cek ten sonra düzelirse düzelir yoksa zor biraz düzelmesi. olmazsa Gm ye Söylersin summer6: 😁

nasıl söylicem GM ye
B
boolartxe OP ⭐ 18y
benimde 3 charım böyle mecburen salıyı bekleyecek

hay anasını ya.38lv dim lv sıralamam iyiydi serverda ama olan duruma bak.plus zamanınamı üzüleyim,charı kasmamamı üzüleyim sadnessla1 sadnessla1 :!!&%&! sin:
F
fighter38 ⭐ 16y
Aynı sorun bende de var kardeş chara girmeye tıklıyorum char oyundfa 5 dk sonra deneyin diye, ne 5 dkkalar 10 dkkalar bekledim olmadı ertesi gün denedim yine olmadı eğer dediğiniz gibi checkte düzelir inş. sana da kolay gelsin

Server : Argos
Name: STaR_ScReaM
T
Tafoo07 ⭐ 15y
Offf Off Herkes gecicek beni 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: