arkadaşlar bugün update den sonra oyuna girdim ve tbot la kasıyordum ki dc yedim cıktım tekrar girmeyi denerken charımın oyunda oldugu yazısını gördüm ... şifremi kimse bilmiyor bundan eminim ve keylogger de yok pcmde bu ne demek şimdi askıda mı kaldı charım ne zmn geri gelicek ?
Charım oyunda gözüküyor...
· 22 Yanıt · 6.4K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
evet askıda kalmış
öbür salıya düzelir galiba Rolling Eyes
evet askıda kalmış
öbür salımı offf Sad 1 hafta off ya off
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Ya aynısı banada oldu bunun baska cozumu yokmu 1haftamı beklıcem sımdı ben Offfff
banada aynısı oldu Crying or Very sad yasama amacım kalmadı offff !!
H
HeartLess*X
⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Bole dıor bende yaaa Crying or Very sad Crying or Very sad
Bole dıor bende yaaa Crying or Very sad Crying or Very sad
R
RoyalFlush
⭐ 19y
aynen yalnız dikkat çekmek istediğim bişi var bot kullanıcılarının çoğu böyle yinemi ban
aynı hata banada geliyo beklesek düzelir mi ? :S
ban oldugunu sanmıyorum ban olsa daha farklı bi uyarı olurdu,bunu bildircegimiz biyer yokmu ? sro nun sitesi fln olabilir mi ?
H
HeartLess*X
⭐ 19y
aRKdaslar suan baska charla serwerıma gırmeye calısıorum ama c(9) c(10) hataları wermeye basladı sımdıde noluo bu oyuna:S Crying or Very sad Crying or Very sad
karakter girişlerinde bir bug oluşmuş ondan kaynaklanıyo inş kısa zamanda düzelir
Bug Regarding Character Login 9/4/2007
Hello. This is Silkroad Online.
Users have sent reports that there is a bug regarding character login.
We are currently investigating the problem, and will resolve the issue as soon as possible.
We apologize for the inconvenient game play.
Bug Regarding Character Login 9/4/2007
Hello. This is Silkroad Online.
Users have sent reports that there is a bug regarding character login.
We are currently investigating the problem, and will resolve the issue as soon as possible.
We apologize for the inconvenient game play.
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Ohooo hemen yenı Bir check gırmelerı gerekıyor Allah bılır bızler gıbı kac kısının charı askıda kaldı
R
RoyalFlush
⭐ 19y
iyi iyi ban yemeyelimde 😊
evet bendede aynı 2 carım birden askıda suan
:)))
:)))
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Duzelen warmı acaba aranızda Question
arkadasta da aynısı olmus girdim simdi oyuna masallah canavar gibi kasıyo darısı sizlerin basına ben işşte oldugum için giremiyorum ama inş benimkinde bişi yoktur:( Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Bırazdan serwerler check gırecek inş duzelır arkadaslar Laughing
az once duzeldi botsuz oyuna girdim gene dc yedim yine giremiom ne bicim bi altyapı sorunu bu,ins duzeltirler cabucak
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yesssssssssss oleyyy süper serverlar chack
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Serwerlar bakıma alındı Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap