arkadaşlar odinde 100 lvl charım çalındı joymaxtan rapor yolluyacam ama ingilizce olarak yazamıyorum
bana bi yardım ederseniz sevinirim charın şifreyle e-mail'ini değiştiriş geri alamıyorum.
lütfen mod arkadaşlar yardım lütfen... :!!&%&!
charım çalındı bi yardım ederseniz çok sevinirim
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Dostum o charı geri alabileceğini pek sanmıyorum E-mail Verification diye bişey yapmış çünkü Joymax Geçmiş olsun
elim ayağıma dolaştı :(:( gitti güzelim crossbowum 😞
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
silkroad yetkilileri böyle bişey e asla cevap bile vermez char ın yapıcak ekte bişeyy kalmamış üzgünüm ☕
Geçmiş olsun Joymax yetkililerinin Bu konuda yapabileceği hiçbirşey ne yazıkki yok. 😞
şunu dene bug reportu hazırla sonunada charim için 1000silk almıştım nasıl yüklüyeceğim başka charım yok yaz devamı gelicekti ama charımsoyuldu yaz parayı duyunca belki sonuç cıkar 😄
Ne yapıcaksın biliomusun eLempTRa nın dedğini yapmadan önce bi 10 bardak soğuk su içiceksin eLempTRa
nın dediğini yapıcaksın bak charın geri gelme şansı %50
D
DangerWalker
⭐ 19y
Ne yapıcaksın biliomusun eLempTRa nın dedğini yapmadan önce bi 10 bardak soğuk su içiceksin eLempTRa
dalga geçiceğine hiç cevap yazma adam zaten üzgün çarı çalınmış gidiosun bide utanmadan dalga geçiyosun.
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
dalga geçiceğine hiç cevap yazma adam zaten üzgün çarı çalınmış gidiosun bide utanmadan dalga geçiyosun.
son derece katılıyorum
teşekür ederim arkadaşlar çok sağolun
bence fake konu senin charın felan çalınmadı
O
Optimus Prime
⭐ 18y
neye dayanarak söylüyosun
Evet haklı!Senin başına gelseydi ve yardım isrediğinde fake konu diye uğraşmasalardı sevinirmiydin? ☕
Evet haklı!Senin başına gelseydi ve yardım isrediğinde fake konu diye uğraşmasalardı sevinirmiydin? ☕
adamın işi gücü yok, durduk yere foruma charım çalındı diye başlık açıcak 😆
D
DangerWalker
⭐ 19y
+1905 bu forumda biri keyloggerlı paylaşım yapmıştı bende indirmiştim bilgisayara keylogger bulaştı az daha çarım gidiyordu neyseki gitmedi ve o paylaşımı yapan kişi şuan hala forumda ve deneme mod adını vermeyim
D
DangerWalker
⭐ 19y
@XERO: adamın işi gücü yok foruma çarım çalındı diye başlık açıcak 😆
sen çaresizlik nedir bilirmisin?
sen çaresizlik nedir bilirmisin?
K
karamurat9393
⭐ 19y
kimse düşünmüyor bu olayın kendilerinin başına geleceğini düşünseler yapmazlar zaten sromen benim o üyeliği 2 kişi kullanıyorduk artık ben bunu kullanıcam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap