E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Evet charı ilk aldıgım gün ilk uniquemi kestim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #2 TebrikLer !! Server Nedir ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #3 saol server hercules TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Granad4 ⭐ 19y 17 yil once #4 tarihi hatırlamıyorum ama ben 1 saat ya sürdü yada sürmedi 20 nin üzerinde tg 4 / 5 tanede uri kestim 50 lvl wizartımla o gün unig bug olmuştu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 17 yil once #5 Tebrikler ve hayırlı olsun. Sadece merak ediyorum charı ne kadara aldın? 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #6 Tbrkler Ve Hayırlı Olsun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #7 TebrikLer ama maLeye Kolera uymamış ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #8 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #9 TebrikLer ama maLeye Kolera uymamış ?satın almadım takas ettim 69 glavie ile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S shneZee ⭐ 18y 17 yil once #10 Tebrikler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #11 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #12 TebrikLer ama maLeye Kolera uymamış ?isim seçme şansım olmadı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #13 cook noobsun yaw:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #14 ßen müslüm 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #15 knk sen noob diorsan noobumdur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #16 est. kanka 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _TheSouL_ ⭐ 18y 17 yil once #17 tebrik ederim kardeş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #18 tbrix TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _TheSouL_ ⭐ 18y 17 yil once #19 biraz heç olmus 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #20 ne olms 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil