Icerige atla
Extraloob

Char Yapılandırma Programı ;)

· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme
10 Yanıt
M
Metover ⭐ 18y
Eline Sağlık +Olarak Şunuda Ekleyebilirsin:
http://bobtheveg.dyndns.org/sroprofile/
İstediğiniz Skillere Verin Gereken SP Miktarını Ölçün Program Yazabilseydim Aklımda Çok İyi Bi Fikir Var Ama Malesef Yazamıyorum 😄
D
geçenki verdiğin oto enter programındada virüs total sonuçları temizdi hatta bende tarattım temiz çıktı ama programı açtığımda makine virüs doldu virüsün çeşidinide söyleyim backdoor diye bi virüs 2 çeşidi vardı yüksek dereceydi programı indiren kişi silkroad kapalıyken indirsin bi açsın bakalım bişey varmı inş yoktur
S
rar şifresi:www.extraloob.com
K
klamura OP ⭐ 17y
Eline Sağlık +Olarak Şunuda Ekleyebilirsin:
http://bobtheveg.dyndns.org/sroprofile/
İstediğiniz Skillere Verin Gereken SP Miktarını Ölçün Program Yazabilseydim Aklımda Çok İyi Bi Fikir Var Ama Malesef Yazamıyorum :D

vayy çok saol bunuda bir dahaki versiyonda eklerim
T
TwiLighT ⭐ 18y
virus taramasını dosyayı rar'dan çıkarttıktan sonra yapar mısın?

benim virus programım virus bulurken neden o listede virus bulunmadı olarak gösteriyor?

ps: comodo internet security
X
XER0 ⭐ 19y
Şifreli dosyayı virustotale atarsan tabi ki temiz çıkar 🤔
C
Sen Önce Terimleri Düzgün Yaz Anlaşılır Ve Ahlak Kurallarına Uygun Olsunda..Amele Çar Elci Baltacı Daha Anlamlarını Bilmediğin Ortada..:) Yanlış Yorumlamışsın Evet Bişeyler Yapmış Uğraşmıssın Eline Sağlık Ancak Bu Böyle Olmaz..!!!
T
TwiLighT ⭐ 18y
Sen Önce Terimleri Düzgün Yaz Anlaşılır Ve Ahlak Kurallarına Uygun Olsunda..Amele Çar Elci Baltacı Daha Anlamlarını Bilmediğin Ortada..:) Yanlış Yorumlamışsın Evet Bişeyler Yapmış Uğraşmıssın Eline Sağlık Ancak Bu Böyle Olmaz..!!!

programın asıl amacı millete birşeyler öğretmek olmayınca, o kadar detaylara takılmamak gerek 😆
D

programın asıl amacı millete birşeyler öğretmek olmayınca, o kadar detaylara takılmamak gerek 😆

asıl amacını anladın sanırım 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: