Evet şuan itibari ile işlemediğim bir suçtan dolayı joymax yargısız infaz yaptı ve Chargeback'den dlayı charım banlandı. 😢
Üstüne bi soğuk su içtim :!!&%&!
Banlanan Charım
Şimdi yeni bir charla 7/24 oynaıp çabucak ilerlemek istiyorum size sorum şu:
7/24 Bot yapabilceğeim seri kasacağım bi char açıcam bana hangi charı önerirsiniz?
Wizard - Cleric
Wizard - Bard
Fire - Light - Bow
Bunlardan birini yada aradığım kriterlere uygun charlar önermenizi itiyorum şimdiden teşekürler.
Char Önerisi
· 7 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
V
ValentineDay
⭐ 17y
Geçmiş Olsun 😞 Derimki Oyunu Bırak ☕
crossbow - bard hızlı kasılır 😊
Gecmıs olsun bırak derim...Ama illa tavsiye istiyosan wizard/cleric ac eger ıtemlerının ustune cok yuklenmıceksen tabi.. benm bardım war 85 lvl actıgıma pısman oldum 2 tane daha charım oldugu ıcın ona ıtem yapmıyorum we hıc bı yerde kasamıyorum o charla her yerde oluyor.. ıgrenc bı duyu sana derımkı clericte eger paran olucaksa hem olmezsın we drug alırsın barddan daha hızlı kasarsın 😉
saol tavsiyen için bro benim korkum babamdanda banane ilgenmiyorum dedi 😜
PS: charımı çok sevmiyodum farmsız felandı ama emeğim çoktu 😢
PS: charımı çok sevmiyodum farmsız felandı ama emeğim çoktu 😢
Rica 😉 Varsa bilmedıgın bıse sor :P:D
C
compassionate
⭐ 19y
valla seri kasıcam diyorsan bence chinese ise bow eu ise wiz bard. bard i,le seri kasarsın. farmınıda yaparsın derim. sonra gerekirse cleric olursun yoksa bard olursan bi şansın kalmıyo . int fire cold beachenonda güzel bi buildtir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroad da 15 Char ve üstü açabilen bir Sistem önerisi lazı Vipte 72 char isro char veya ecsro char takas WTT fembria 82 bow char for sjsro eski ip 85+ char nuker or Celeusta 101/110 arasi Chin Char Alinir Vipli Bos Char İstiyorum İtemsiz. ZSZC(RETRO) 37 lv int bow char firede 100+int char takaslıkt