Ne yapmalıyım Question Question
Char bugda kaldı...
· 7 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
silkroadonline.net Bug Reports bölümünden msj yollucaksın seni takarlarsa bişiler yaparlar ki sasanmıyorum 50 defa msj yollamama ragmen bnm charım hala bugda hiç bi işlem yapmadılar...yrıca nerde kaldı charın ?
silkroadonline.net Bug Reports bölümünden msj yollucaksın seni takarlarsa bişiler yaparlar ki sasanmıyorum 50 defa msj yollamama ragmen bnm charım hala bugda hiç bi işlem yapmadılar...yrıca nerde kaldı charın ?
Chajki workerda return çekince yada hareket edince dc yiyorum :S
sen mesaj yolla yinede şansına belki...benim charımda dw nin yanındaki dağda kaldı girdigim anda dc yiyorum hareket edemeden...
sen mesaj yolla yinede şansına belki...benim charımda dw nin yanındaki dağda kaldı girdigim anda dc yiyorum hareket edemeden...
Sad Sad
Chajki workera ölmeyi denicem bi^^
kaç lv çhaki ler seni öldüremezler lv yüksekse kendilinden hp dolar sen en iyisi bi 20 lv çhar bul seni öldürsün pk olsun Very Happy
Aynısı benım başıma geldi.78 lvl char takla da sıkışmıştı girer girmez dc oluyordu.sro. net e bug report a düzgün bir ingilizce ile durumunu anlat.birde onlarım forum una girip konu aç bug kısmına server: nick belirt.yardımcı olurlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap