Icerige atla
Extraloob

Ceza'dan Yeni Solo Album - Evin Delisi

· 8 Yanıt · 2.5K görüntüleme
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Ön kapak resmi
-Resim Silinmiş.
Arka kapak resmi
-Resim Silinmiş.

Albumde 5 şarkı var İsimleri:
1.Hiç yok Deme Hit Çok
2.Son Söz feat Da Poet
3.Yüksek Gerilim
4.Dertler Biter Mi? feat Narkoz
5.Sihirli Bir Değnek

Albüm netten indirebilirsiniz www.cezafan.com veya hiphoplife.net 26Mb rar dosyası olarak Dosyada 2 resim 5 Şarkı ve şarkı sözleri bulunmakta

tüm rap severlere hayırlı olsun Ayriyetten Ty Ceza Mr. Green extraokk
8 Yanıt
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
tek kelime BoshPhorus ortasında tek başına o...rdur..kendine bir kez kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur aşala dürüst ol en basiti ise.. Mr. Green Mr. Green devamını bilen bilir...
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
S
SonSAHNE ⭐ 19y

tek kelime BoshPhorus ortasında tek başına o...rdur..kendine bir kez kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur aşala dürüst ol en basiti ise.. Mr. Green Mr. Green devamını bilen bilir...

süpersin Very Happy anladım ben onu

bi tanede ben mi sölesem acep Twisted Evil

Öyle nankörsün ki buz dağlarını eritemezsin, açık arttırma yapsan bana rapini yediremezsin. Rapstarım desen sokak sanatından bi habersin, Tekbir İhtimal var Desem YERLİ YALAKA SENSİN! Twisted Evil

anti-cezacıyım ama yinede paylaşımın için saol
U
UrbanChaos ⭐ 19y
4ever Sago 😊 Ama Mürekkebimi Doldurdumu Severım iyi Diss Atıo
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
sen boş verip genede koş ceza yerinde bekleme bunun sonu cok fena ne eli ne dili ve ne de keli lekelidir bir işe yaramayan elalemin cenesidir Twisted Evil Twisted Evil
nurda biterde uzamaz umarım Mr. Green
J
JimCarrey ⭐ 19y
bende bunbu arıyodum kardeş eyvallah indiriyorunm mucX headbang2ft9
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir tanesi hoşuma gitti....

kalbinde ki patlak zarı diktir puahhahaa bak bu 10 numara söz işte söyleyen ceza eksik etek kapışması Twisted Evil Mr. Green
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y

bir tanesi hoşuma gitti....

kalbinde ki patlak zarı diktir puahhahaa bak bu 10 numara söz işte söyleyen ceza eksik etek kapışması Twisted Evil Mr. Green

eksik etek Twisted Evil Twisted Evil onun bide erkekler için yazılmışı var oda iddaalı Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: