Ceza'dan içinde bulunduğumuz duruma...
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
🙏 çok güzel açıklamış her şeyi
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yoo man what'z ur problem ?
Dh'den bulduğun saçma sapan sapalak şeyleri buraya alakasız alakasız taşıyorsun ? Adam ciddi birşeyler söylemiş sen burada what the fuck dedirtecek haraketler yapıyorsun kendine çeki düzen ver 🤝
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yoo man what'z ur problem ?
Dh'den bulduğun saçma sapan sapalak şeyleri buraya alakasız alakasız taşıyorsun ? Adam ciddi birşeyler söylemiş sen burada what the **** dedirtecek haraketler yapıyorsun kendine çeki düzen ver 🤝
Cezayı samimi bulmuyorum hayatı show Türkiye'nin durumunu özetlemek milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları yerine bu kolpaya kaldıysa 👍
ExtacyOfGold_ Sadece RapStar yarışmasındaki bi diyaloğa deyinmiş 😊
Fuat 'ın sözleri . Bulursam videosunu'da eklerim.
Fuat 'ın sözleri . Bulursam videosunu'da eklerim.
ExtacyOfGold_ sen ve PHR34|< bu arkadaş geçimsizsiniz kabul edin..
Hangi şarkısının sözleriydi bunlar? Bir türlü aklıma gelemdi ya. ^^
M
MrCrossover
⭐ 17y
yemin ediyorum ceza'yı tebrik ediyorum, hiç sevmezdim ama bravo 🙏
Kahkahkah ideolojini benimseyip saygı duymadığım içinmi
İdeoloji yerin dibine batsın sadece bana değil herkesle geçimsizsiniz..
Sakin sakin ^_^
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
Ben illaki biriyle geçinmek zorundamıyım konu açılır yorumumu eleştrimi yapar geçerim özeleştri yapacaksanda özelden gel
öyle ilkokul veletleri gibi '' bu bu geçimsiz oynatmayın' bunları demek olmaz
@ExtacyOfGold_
Sen lafı nerden anlıyorsun arkadaşım ben diyorum ki niye geçimsizsiniz ? her konuya olumsuz cevap veriyorsunuz hiç mi size uygun konu yok şu forumda onu demek istiyorum eğer ideolojime bakıp saygısızlık yapıyorsan bana karşı zaten en büyük saygısızlığı kendine yapıyorsun demek.. İnsanların düşüncelerine her zaman saygı gösterelim..
Sen lafı nerden anlıyorsun arkadaşım ben diyorum ki niye geçimsizsiniz ? her konuya olumsuz cevap veriyorsunuz hiç mi size uygun konu yok şu forumda onu demek istiyorum eğer ideolojime bakıp saygısızlık yapıyorsan bana karşı zaten en büyük saygısızlığı kendine yapıyorsun demek.. İnsanların düşüncelerine her zaman saygı gösterelim..
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
@ExtacyOfGold_
Konu olduğundan değil gençlerin takıldığı biyere gelip kominst-solcu propaganda yapmanız dikkatimi çeken taş çatlasa 3-4 kişisiniz şurda gidin kendi kominist sitenizde yapın devriminizi , konuyuda a dan alıp z ye getirdiğin içinde teşekkürler 👍
@ExtacyOfGold_
Konu olduğundan değil gençlerin takıldığı biyere gelip kominst-solcu propaganda yapmanız dikkatimi çeken taş çatlasa 3-4 kişisiniz şurda gidin kendi kominist sitenizde yapın devriminizi , konuyuda a dan alıp z ye getirdiğin içinde teşekkürler 👍
Arkadaşım ben sizin geçimsizliğinizi söylüyorum sen konuyu aklında çatıştığın yere getiriyorsun neyse daha yorum yok size bildiğinizi okursunuz ben illah benim düşüncelerimi savunacaksınız demiyorum saygı gösterin diyorum.. ikisinin arasındaki farkı anlayamadınız bi türlü
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
@ExtacyOfGold_
Arkadaşım ben sizin geçimsizliğinizi söylüyorum sen konuyu aklında çatıştığın yere getiriyorsun neyse daha yorum yok size bildiğinizi okursunuz ben illah benim düşüncelerimi savunacaksınız demiyorum saygı gösterin diyorum.. ikisinin arasındaki farkı anlayamadınız bi türlü
Geçimsizliğimin sebebini söylüyorum benim burda kimse ile sorunum yok .
@ExtacyOfGold_
Tamam eyvallah o zaman ;))
Tamam eyvallah o zaman ;))
😘
Kiminle Geçimsizim Ben 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap