Icerige atla
Extraloob

Ceza Alan Kullanıcılar

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
Aleral OP ⭐ 18y
Bir tane global topic açılsa ve ceza alan kullanıcıların isimleri neden ceza aldıkları ve ne kadar ceza aldıkları orada yazsa forumdaki kirlilikte önlenmiş olur banlanan veya ceza alan arkadaşlar neden banlandım diye gereksiz kocu açmamış adminleri rahatsız etmemiş olurlar diye düşündüm 🙄

Mesela

xcxzc/küfür/3 hafta ban gibi
14 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
Bir tane global topic açılsa ve ceza alan kullanıcıların isimleri neden ceza aldıkları ve ne kadar ceza aldıkları orada yazsa forumdaki kirlilikte önlenmiş olur banlanan veya ceza alan arkadaşlar neden banlandım diye gereksiz kocu açmamış adminleri rahatsız etmemiş olurlar diye düşündüm 🙄

Mesela

okan abi bununla ilgili yorum yapmıştı sanırım.

kimin neden banlandığını söylemek durumunda değiliz 😉

🍿
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Olsa Guzel Olur Bnce...Neden Banlandıkları Olmasada Olur Kimin Banlandıgını Yassa Kotu Olmaz 😄
O
Evet öğrenmek isteyen olursa pm atıp öğrenebilir.
A
Aleral OP ⭐ 18y
Yararlı olabileceğini düşünmüştüm 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Başkalarının hatalarını ortaya dökmek hoş olmaz...
C
Başkalarının hatalarını ortaya dökmek hoş olmaz...

+1907

Böyle bir konu var zaten.. 😜 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz gerekli istatistiki bilgileri gerekli yerlerde tutuyoruz zati 😎
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hoş olabilir fakat özel sebepler olabiliyor kullanıcılarla paylaşılmasının uygun olmayacağı. Böyle bir topicin bir teşhir direğinden farkı olmaz.
S

Mesela

Buda Mantıklı Ama Başkalarının Kirli Çamaşırlarını Ortaya Dökmek Ayıp Kaçar...
Zaten Banlanma Sebebini Banlanan Üyelikle Giriş Yaparken Görebilmekteyiz Aslında 🙄
A
Aleral OP ⭐ 18y
Öyle değil işte senin dediğin gibi olsaydı dediğim konular açılmazdı değil mi 😉
S
Öyle değil işte senin dediğin gibi olsaydı dediğim konular açılmazdı değil mi ;)

Bir Kere Ban Yedim 1 Günlük. Sebep Yazdı ; Terbiye Terbiye Terbiye. Sebep Belli Yani Göstermekte Giriş Bölümünde 😉
M
Midbroke ⭐ 18y
Öyle değil işte senin dediğin gibi olsaydı dediğim konular açılmazdı değil mi ;)

Bir Kere Ban Yedim 1 Günlük. Sebep Yazdı ; Terbiye Terbiye Terbiye. Sebep Belli Yani Göstermekte Giriş Bölümünde ;)

beheheyt 😆 😁
M
Yapılan yorumlar çok doğru, insanları diğerlerinin içinde teşhir etmek bize yakışmaz.
Banlanan kişi hatasını anlayıp tekrar sitemize üye olabilir.
Ben moderasyonun banlamadan önce gerekli uyarıları defalarca yaptığını ve son çare olduğunu düşünüyorum, tabi çok extrem durumlar haricinde.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: