Web Tasarım ve Programlama dersinden dönem ödevi aldım.Konusu "blog-wiki-cevrimiçi döküman"
Blog ve Wikiyi buldum fakat çevrimiçi dökümanın bir türlü bulamadım.Hocanın verdiği az bilgiye göre bir konu hakkında herkesın yorum yapabildiği çevrimiçi olarak çalışabildiği birşeymiş.Sürem iyice azaldı 1 sayfa bilgi bulunsa yeterli.Şimdiden teşekkürler. 😳
"Çevrimiçi Döküman" Nedir ? Yardım !
· 10 Replies · 2.7K views 0 reading
10 Replies
Ups ! 😈
Ups! 🙄
Ups!
Hacım bu nasıl bir konudur böyle ? ara ki bulasın :? fizik, kimya, matematik falan olsa kolay bulunur da bu biraz zor gibi 😕
Hacım bu nasıl bir konudur böyle ? ara ki bulasın :? fizik, kimya, matematik falan olsa kolay bulunur da bu biraz zor gibi 😕
Bende arıyorum ama bulamıyorum.Bu forumda bu konuda bir bilgisi olan vardır diye umuyorum.Bir bilgisi olan vardır ve bana açıklayacaktır.Umarım 🙄
"Çevirimiçi Döküman" olayını ben pek anlayamadım. blog ve wiki bulunabilir, bilindik şeyler ama ilk defa duyuyorum çevrimiçi döküman kavramını 😆 . biraz daha bilgin varsa araştırmanda yardımcı olabilirim 🙄
"Çevirimiçi Döküman" olayını ben pek anlayamadım. blog ve wiki bulunabilir, bilindik şeyler ama ilk defa duyuyorum çevrimiçi döküman kavramını 😆 . biraz daha bilgin varsa araştırmanda yardımcı olabilirim 🙄
Bende ilk defa duymuştum.Hoca sadece yeni çıkan bir teknoloji olduğunu forum mantığına benzediğini bir konu üzerinde birden fazla kişinin değişiklil yapabileceğini söyledi. :S
ps : İlgin için teşekkür ettim 😉
Bende ilk defa duymuştum.Hoca sadece yeni çıkan bir teknoloji olduğunu forum mantığına benzediğini bir konu üzerinde birden fazla kişinin değişiklil yapabileceğini söyledi. :S
ps : İlgin için teşekkür ettim 😉
Rica ederim ❤️
yalnız bu dediğin benim aklıma 2 şey getiriyor ➡️ wikipedia ve ekşisözlük 🙄
orda da yaklaşık aynı sistem var. sadece konuyu açan değil birçok kişi konu üzerinde değişiklik yapabiliyor.şöyleki :
http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Warcraft&action=edit bu sayfa birçok kişiye açık ve isteyen değiştirebiliyor
ekşisözlükte de ana başlığa birçok kişi yorum yazıyor ve bunlar dökümana dahil ediliyor
Ben çevrimiçi döküman dan bu kadarını anlayabildim 🙄 eğer bunla hiç alakası yok diyorsan yarın gündüz vakti doğru düzgün araştıralım 😉
Alakası olup olmadığını bilmiyorum ama söylediklerin hocanın söylediklerine uyuyor.Yarın bir çıtlatayım hocanın kulagına 😉
Log in to write a reply.
Log In