Arkadaşlar Center Bot Güvenlimi Wiz Çarımda Kullanıcam Fakat Çarımın Soyulmasını İstemiyorum Güvenilirmi Yani Çarın Setini Dizmek çok zamanımı aldı ? güvenilirmi buun hakkında birşey soyleyin
CenterBot
· 7 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Botla ilgili bir bilgim yok ama size sbot'u öneririm. Normal de hepsi tehlikeli sonuçta id pw karşı sunucuya gidebilir. Aslında bu aralar kafama takılan birkaç soru var da.
Hello world
Bu mesaj SROPVPTK rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben 7 aydır kullanıyorum daha sıkıntı olmadı
Arkadaşlar Center Bot Güvenlimi Wiz Çarımda Kullanıcam Fakat Çarımın Soyulmasını İstemiyorum Güvenilirmi Yani Çarın Setini Dizmek çok zamanımı aldı ? güvenilirmi buun hakkında birşey soyleyin
Ben 7 aydır kullanıyorum daha sıkıntı olmadı
sitede bir problem mı var
arkadaşlar ücretsiz orjınal silkroad bot'u var mı yenı client varsa yardım eder misiniz.
Bu mesaj Sumpak rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sakın kullanma güvenilir değil
Sakın kullanma güvenilir değil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap