K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Uruchi bekliyordum,isu çıktı ve içeri reverse attım.Atar atmaz kafamda dolaşıyodu 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JusT_FoR_FuN ⭐ 16y 15 yil once #2 bro şans işte benim de kafama cerb i atmıştı tam saldıracağım dc verdi :!!&%&! al işte evlat acısı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #3 bro şans işte benim de kafama cerb i atmıştı tam saldıracağım dc verdi :!!&%&! al işte evlat acısı :Po ayrı bi vaka 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #4 Tebrikler hacım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #5 Teşekkürler 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leekage ⭐ 16y 15 yil once #6 Tebrikler hacım . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #7 Teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #8 Tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil