Icerige atla
Extraloob

Çekirdek

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
saladin34 OP ⭐ 19y
Başlanıldığı zaman sonuna kadar devam edilmesi gerektiğine inanılan , bağımlılık yapan bir madde.
8 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
japon çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği olarak 3 çeşidini bilirim yemeye başlayınca sonunu görmek farz olduğuna inanmış birisiyim ardından bir damajana su içilmsi gerekli etkisiz gıdadır.
P
Prada ⭐ 19y
Egelilerin (bende dahil) çiğdem dediğimiz bunu başka bir bölgede kullandıgımızda satıcının yüzümüze aval aval bakıp Neyyy dediği abi şundan ya işte diyerek elimizle gösterdiğimiz madde cisim nesne tarzı bi olay 🎅
M
Macro ⭐ 19y
bir şeyin en orta yeri merkezine verilen isim. Ayrıca biyolojide canlının yönetici kısımı Hücre-Çekirdek meselesi.
L
Leet1 ⭐ 19y
Tüm İzmirliler Gibi bende Çiğdem Diyorum.Ve bunu görünce Aklıma Hep şu olay geliyor.
Geçen Sene Bursadayım.Canım çekirdek İStedi daldım bi markete
-Abi Çiğdem Varmı
Market sabihi:Deterjan Reyonumuz Sol tarafta
😈 Koptum orda ya. Sonra benim jeton düştü İzmir'de degilim Bursa'dayım Çekirden diyince Verdi adam hemen 😜
S
Sitres atmaya birebir özellikle maç izlerken futbolcunun pozisyon kaçırdığında Tv ekranına atmaya yarar 😄
B
Baha i ⭐ 18y
nukleer reaktorlerde enerjinin elde edildigi, yakitlarin bulundugu bolge.
E
emreblt ⭐ 19y
marlin mansonun dudaklarını karartmak icin sahne oncesi yedigi 1 kiloluk paket icinde bulunan cerez cesidi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: