Icerige atla
Extraloob

Cedar Point

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
Espio OP ⭐ 19y
Dunyanin en buyuk Theme Parki , Adamlar fanatik derecede Roller Coaster tutkulusu ve dunyanin en buyuk ve en iyisine sahip olmak icin surekli yaris halindeler.
http://www.cedarpoint.com/public/park/rides/coasters/index.cfm burda gorebilirsiniz coasterlari , parkin en manyak coaster i 90 derece aci yapan Top Thrill , bu coaster la 120 mil (194km) hiza 4 sn de cikiyosun.

Ps: Cumartesi gunu burada olacagim videolarini izlemek bile adrenalin patlatmasi yasatti bende , eger izin veriliyosa coaster da bende videolari cekip buraya atacagim wehuuu son 2 gun 😄

Su anda parktan dondum tek kelimeyle muthis bir olay 14 saat 13 ride harikaydi diyebilirim ,

Oncelikle Top Thrill Dragster ile baslayayim:
Bu alet yeni sayilir , toplamda 21 sn surdugu icin roller coaster sayilmiyor ama ozelligi 4 sn de 120 mil (194km) yapabilmesi , binmeden once yapilan guvenlik uyarilarinda en onemli sey kafani kafaliga yaslaman yoksa hizdan kafayi carpiyosun cok pis , aletin yukari cikmasi 6 sn inmesi 7 sn suruyor , durdugu anda 21 sn olmus oluyor. ayni anda 18 kisi binebiliyor ve 90 derece aciya o hizla girmek gol manzarasi yuze carpan ruzgar anlatilamaz birsey simdilik bi kac foto ve sitesinden video koyayim yarin kendi yapimim videolari eklerim

5 Yanıt
C
ChrsNYC ⭐ 18y
ah ben burda olmalıydım dedirten cinsten
hatta dedim bile
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacım hayatını yaşıyorsun hep bu trenlere bayılmışımdır izmir fuarı tren macerasıyla başladım ist'da ki trenlere ve korku tüneline sardım ama hepsi hafif geldi tatilyada yapılan TR'nin en büyüğü o da gel gör ki çok basit ve amatörce.
K
Kai ⭐ 18y
Crazy 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1 aylık konuları mı up'lıyorsun, senden sözlük yazarı olmaz payen elinden alınmıştır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: