Icerige atla
Extraloob

CeBIT'te Oyun Cenneti: Teknosa

· 3 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
aPolyannA OP ⭐ 19y
#1
Teknosa, merakla beklenen PC ve PS3 oyunlarını CeBIT fuarı boyunca ilk kez oynayanlardan olmak için ilk durağınız olacak.

Teknosa CeBIT Mağazası ile oyun meraklılarının kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Dördüncü kez fuara katılan ve fuarın tek satış noktası olma özelliğini koruyan Teknosa, bu yıl da 10.salonda 1000 metrekarelik bir mağaza açıyor.

Fifa 2009, PES 2009, Tomb Raider Underworld, Little Big Planet, Singstar Turkish Party gibi oyuncular tarafından merakla beklenen, ancak henüz piyasaya çıkmamış olan oyunları deneme şansına sahip olabileceğiniz standda, aynı zamanda sürpriz hediyeler de kazanabilirsiniz. Bilgisayar ödüllü Fifa 2009 ve PS3 ödüllü PES 2009 turnuvalarının yanında Singstar Turkish Party'de de sesinize güveniyorsanız çeşitli ödüller kazanma şansınız var.

Aynı zamanda PSP, Wii gibi konsolları ve oyunlarını da içerecek standı ziyaret ettiğinizde, Samsung tarafından üretilen 3D Plazma TV'yi de henüz piyasaya çıkmadan ilk kez görecek kişilerden olacağınızı da ekleyelim.

7-12 Ekim tarihleri arasında sürecek olan CeBIT etkinliği boyunca Oyungezer dergisi olarak sizleri de Teknosa standında görmeyi umuyoruz.


Oyun sektörü gelişiyor, Türkiyede...
3 Yanıt
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
#2
Fuar Nerede İstanbul Eğer İstanbul İse İlçe Olarak Neresi ??
A
aPolyannA OP ⭐ 19y
#3
Fuar Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı - 12 Ekim 2008 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 11:00 - 19:00
(12 Ekim Pazar Kapanış: 18.00)
Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.

Nasıl gidilir?

Boğaziçi Köprüsü (1. Köprü) / E-5 (Çevre Yolu) İle
- Boğaziçi Köprüsü üzerinden veya diğer bir girişten E-5'e (Çevre Yolu) giriş;
- Çevre Yolu'nu takip;
- Küçük Çekmece yönüne devam;
- Avcılar yönüne devam;
- 'Tatilya'yı geçtikten sonra Beylikdüzü'nde Tüyap Beylikdüzü fuar alanına giriş.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (2. Köprü) / TEM İle
- Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden veya diğer bir girişten TEM'e giriş;
- Edirne yönünü takip;
- Hadımköy / Büyükçekmece çıkışından çıkış;
- Beylikdüzü'nde Tüyap Beylikdüzü fuar alanına giriş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: