Icerige atla
Extraloob

CD yazıyorum ancak boş çıkıyor

· 13 Replies · 12K views
M
mertcangs OP ⭐ 18y
çözdüm çözdüm 😄

sorun biosdan kaynaklıymış girdim kurcaladım bozarsam default yaparım diyerek

dvd rwye girip auto yerine cd/dvd seçtim ve düzeldi 😁

çok mutluyum 🍺

konu kilitlenebilir
13 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yazdırma ekranından bir görüntü verebilirmisin belki birşeyleri eksik yapıyorsundur ?
M
mertcangs OP ⭐ 18y
yazdırma ekranından bir görüntü verebilirmisin belki birşeyleri eksik yapıyorsundur ?

ekrandan görüntüyü vericem tamam ancak başka programlar ilede yazsam boş çıkıyor az sonra ekliyorum
P
Prestij ⭐ 18y
Öncelikle yazdırdığın sürücüye dikkat et, imaj olarak harddiskine yazdırıyor olabilirsin, birde çok hızlı yazdırma, tavsiyem 32-40 X hızlarıdır.
M
mertcangs OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Prestij imaj olarak yazdırmadığıma eminim cd 8x ilede yazdırsam 48xlede yazdırsam sonuç aynı

cdnin altına baktığımda yazılmış göründüğü halde içi boş kalıyor 10taneye yakın cd boşa gitti
H
Heisenberg ⭐ 19y
Bendede oluodu bi ara, cd nin markasından olabilir ama asıl tahminim cdyi pcden erken çıkarman..yazım bitince uzun sürse bile Cdyi pcnin çıkarmasını bekle.
M
mertcangs OP ⭐ 18y
Bendede oluodu bi ara, cd nin markasından olabilir ama asıl tahminim cdyi pcden erken çıkarman..yazım bitince uzun sürse bile Cdyi pcnin çıkarmasını bekle.

zaten pc kendisi çıkartıyor :S

ayrıca markadan olduğunu sanmam herzaman philips cd kullanıyordum 2yıldır aynı cd
M
mertcangs OP ⭐ 18y
pc formata bile razıyım yeterki düzelsin off yaa
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Sürücünün kablolarını kontrol et . Yada garantisi var ise garantiye götürmeni tavsiye ederim rw özlleiği bozulmuş olabilir.
M
mertcangs OP ⭐ 18y
Sürücünün kablolarını kontrol et . Yada garantisi var ise garantiye götürmeni tavsiye ederim rw özlleiği bozulmuş olabilir.

rw özelliğimi bozulmuş :!!&%&! napıcam ben şimdi off garantisi 2yıldı galiba süre dolmuştur dolmasa bile garanti belgesi kayıp 😢
M
mertcangs OP ⭐ 18y
sürücülerini kaldırıp baştan kurdum olmadıysa bide format çekerim olmassa doğru bilgisayarcıya yenisini almaya 😄

sonuç olumsuz 😞
M
mertcangs OP ⭐ 18y
bios ayarlarından olabilirmi 2gün önce bios ayarlarını default yapmıştım sorun çıktığı için
eğer biosdan kaynaklıysa nasıl düzeltirim
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Hiç ummdaım yerden miş sorun 😄 Sorun çözüldü için mutlu oldm 😄 Güle güle kullan banda ders oldu 😉

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: