Icerige atla
Extraloob

Cavede ata binmiş adam

· 14 Yanıt · 4.3K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Nasıl yapıyorlar acaba 😱
14 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
ata biniosun reserve scrollar cave e isinlaniosun oluo
L
ata biniosun reserve scrollar cave e isinlaniosun oluo

aynen böyle
X
Xanthos ⭐ 19y
cave girdiğinizde return scroll çekin
Sonra şehirde ata binin
Reverse return scroll kullanın.
Cave'e at üzerinde ışınlanacaksınız.
T
TurkLider ⭐ 18y
Fake Fake Fake 😁 yada fotomontaj
X
Fake deil youtubede görmüştüm A.T.P Nin dediginin aynısnı yapıyo bulursam videoyu koycam.
_
_Dejavu ⭐ 19y
ben tam caveye girerken ata binmek için sağ tıklıyorum içerde atlayım tabi bazen uzun sürüyor tutturması 😁
M
mesut_xD ⭐ 18y
:? atmı sahte ne 😄
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

fake değil towndayken ata bin sonra silk le alınan "ölünce aynı yerine gitme" sc. var "mavi" ondan bas olur 😉
X
XipeHocter ⭐ 19y

FaKe DeğiL CaNıM KaRDeŞiM BeNDe YaPıYoRuM... Yapılış : Reserve Alıyorsun Silkle Ondan Sonra Caveden Return Scroll Çekiyorsun Sonra Towna Gittiğinde Reserve Scroll'unu Kullanıyorsun Vee Cave'ye Atla Giriyorsun Bu Kadar. Fake Değil Doğrudur Olay !!! ?!!!!!!!

?!!!!!!...
A
AllStAr ⭐ 19y
Adam dalgasınaa sölemiş ztn fake diye ... 😁
D
fake değil bende de girmio ama gördüm oyundayken birini
T
TurkLider ⭐ 18y
Adam dalgasınaa sölemiş ztn fake diye ... 😁

FaKe DeğiL CaNıM KaRDeŞiM BeNDe YaPıYoRuM... Yapılış : Reserve Alıyorsun Silkle Ondan Sonra Caveden Return Scroll Çekiyorsun Sonra Towna Gittiğinde Reserve Scroll'unu Kullanıyorsun Vee Cave'ye Atla Giriyorsun Bu Kadar. Fake Değil Doğrudur Olay !!! ?!!!!!!!

?!!!!!!...

Beyler Dalgasına söLedm okudum isizn yazdıklarınızı Bende biliyorum öLe oldugunu 😈 Sadece baslıgı böLe sade bırakmamak içn Yazdım Herkesde bişi yazmıs 😁 bosluk bıraktıkmı dolduruonuz Hemen 😁
T
TurkLider ⭐ 18y

fake değil towndayken ata bin sonra silk le alınan "ölünce aynı yerine gitme" sc. var "mavi" ondan bas olur ;)

😁 SağoL ama biliom Kardes Sadece Baslık kopsun die yazdım bakalım ne olucak die yaasdım 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: