evet arkadaşlar cave görevleri kalktımı cave ye gidiyorum ama görevler yok artık gözükmüyoru kalktımı görevler..????
CAVE görevleri KALKTI MI?
· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
110+ olanlar için kalktı
ben 105 im ama gözükmüyo
oha sp kasamıyozmu
T
TurkPayment
⭐ 15y
joymax baba bize ayıp etti 😊
ama bana 100k sp vermiş 😊
ama bana 100k sp vermiş 😊
joymax baba bize ayıp etti 😊
ama bana 100k sp vermiş :)
bana _I_ bunu vermiş 😄
Bu Konu hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek lazım
111 lvllere olmuyor bende lvl dusurerek gırıyorum ...
valla ben checkten önce görevler vardı suan o görevleri bile iptal edemiyorum :S:S
cavede görev yapan varmı acabaa??
Question:
105 Cave görevleri kalktı mı acaba? görev alamıyorum ve checkten önce var olan görevlerimi iptal de edemiyorum.Geçeici bir hata olmasını diliyorum .bizi bu güzel sp görevlerinden mahrum bırakmamanızı temenni eder, bu konu hakkında acıklık getirmenizi arz ederim...
Answer :
Değerli Oyuncumuz,
Joymax Müşteri Destek Hattına Hoşgeldiniz!
Bize göndermiş olduğunuz ileti elimize geçmiş bulunmakta. Bu konu ilgili departmana yönlendirildi, ekibimiz sorunu çözmek için elinden geleni yapıyor, en kısa zamanda sorunu çözüp eski haline getireceğiz, oyunumuzun daha iyi ve daha rahat olması için göstermiş olduğunuz çabadan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu konudaki mağduriyetinizden dolayı da ayrıca özür dileriz.
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı size teşekkür eder, iyi günler dileriz.
* Joymax hiçbir zaman müşterilerine şifre, kredi kartı numarası gibi kişisel veya hesablarıyla ilgili sorular sormamaktır ve asla değiş tokuş yapmamaktadır.
Hesabınızın çalınmasını önlemek için şifrenizi sık sık değiştirmenizi ısrarla tavsiye ederiz.
Joymax Müşteri Hattını kullandığınız için teşekkürler.
Daha ayrıntılı bilgi ve destek için lütfen web sitemizi ziyaret edin; http://www.joymax.com/silkroad.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle
Joymax Müşteri Destek Hattı
galiba bir hataymış düzeltilir inş..
105 Cave görevleri kalktı mı acaba? görev alamıyorum ve checkten önce var olan görevlerimi iptal de edemiyorum.Geçeici bir hata olmasını diliyorum .bizi bu güzel sp görevlerinden mahrum bırakmamanızı temenni eder, bu konu hakkında acıklık getirmenizi arz ederim...
Answer :
Değerli Oyuncumuz,
Joymax Müşteri Destek Hattına Hoşgeldiniz!
Bize göndermiş olduğunuz ileti elimize geçmiş bulunmakta. Bu konu ilgili departmana yönlendirildi, ekibimiz sorunu çözmek için elinden geleni yapıyor, en kısa zamanda sorunu çözüp eski haline getireceğiz, oyunumuzun daha iyi ve daha rahat olması için göstermiş olduğunuz çabadan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu konudaki mağduriyetinizden dolayı da ayrıca özür dileriz.
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı size teşekkür eder, iyi günler dileriz.
* Joymax hiçbir zaman müşterilerine şifre, kredi kartı numarası gibi kişisel veya hesablarıyla ilgili sorular sormamaktır ve asla değiş tokuş yapmamaktadır.
Hesabınızın çalınmasını önlemek için şifrenizi sık sık değiştirmenizi ısrarla tavsiye ederiz.
Joymax Müşteri Hattını kullandığınız için teşekkürler.
Daha ayrıntılı bilgi ve destek için lütfen web sitemizi ziyaret edin; http://www.joymax.com/silkroad.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle
Joymax Müşteri Destek Hattı
galiba bir hataymış düzeltilir inş..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap