Bir baskın düzenledik ve biraz dağıttık ortalığı :)- Resim Silinmiş.
Cave Baskın
· 21 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
iyi bot kesmişsiniz
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Botları kesmek ortalığı dağıtmak mı oluyor ?
iyi bot kesmişsiniz
Bot değil 😊 5 tane bot varsa 15 tane playerda adamlar kullanmayı bilmiyor yapcak bişey yok 😊
iyi bot kesmişsiniz
Bot değil 😊 5 tane bot varsa 15 tane playerda adamlar kullanmayı bilmiyor yapcak bişey yok :)
makara:
M
MelancholyMan
⭐ 17y
daral:
daral:
Bro bot olsa tutup buraya koymam gülünç olur 😊 orda tek bot olan KHeaven 😊
İyi bot yemişsiniz. biggrint1
İnandıramadık bir türlü bot değil 😊 Tambour var yoksa gümlerdİk 2 warriorla başaçıkabilecek bir wizz olduğunu pek sanmıyorum 😊, ama demin pt halinde kestiler bizi öcünü almaya gidiyorum şimdi. 😁 😁
thief ve hunterların birbirlerinin cave girme olayına hala karşıyım.. bence bu olay kalkmalı insanlar rahatla sp kasamıyor 🍺
thief ve hunterların birbirlerinin cave girme olayına hala karşıyım.. bence bu olay kalkmalı insanlar rahatla sp kasamıyor 🍺
Şu olay olmasa oyunun zevki kalmaz eventler bitik zaten bro bu bari kalsın dimi ama :)
O da dogru ama ya bi saat aralıgı koycaklar yada farklı bi uygulama yapıcaklar cidden çok kötü bir olay bence 😄
O da dogru ama ya bi saat aralıgı koycaklar yada farklı bi uygulama yapıcaklar cidden çok kötü bir olay bence :D
Başına gelince kötü olduğu kesinde yapan için gülünç oluyor. 😁
Bundan aylar önce bende bi baskın yapmıştım sadece 108 lvl wizle 20 küsür char kesmiştim. Beni görüp saldırmaya çalışıanlar vardı ama botu durdurmadıkları için bana tıklayamadılar bile 😄

Bundan aylar önce bende bi baskın yapmıştım sadece 108 lvl wizle 20 küsür char kesmiştim. Beni görüp saldırmaya çalışıanlar vardı ama botu durdurmadıkları için bana tıklayamadılar bile 😄
: 🍺 😁
İyi bot yemişsiniz. biggrint1
iyiydi bu, ince espriyi görememiş çocuklar biggrint1
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
sakinolsampiyon:
A
altanyunus
⭐ 19y
bunlar % 90 bot hadi değil diyelim warrior ekiple wizardları kesmişsin dağıtmaksa bu sen cok büyük oyuncusun bu forumdaki hiç kimse birşey bilmiyor.
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
bunlar % 90 bot hadi değil diyelim warrior ekiple wizardları kesmişsin dağıtmaksa bu sen cok büyük oyuncusun bu forumdaki hiç kimse birşey bilmiyor.
😴
Resimde görünen kısım ile görünmeyen kısım var wizzleri skillsiz dahi keserim + 7 yıldır sro oynuyorum ders alacaksam bu dersi senden almam dostum yaz biryere ek olarak konuyu muhabbet ortamından kavga ortamına çevirmek sanırım ayrı bir kafa yapısı olsa gerek neyse herkes işine. cicioe2
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap