Icerige atla
Extraloob

CaTch_Me PvP VİDEOS 110 LVL WARLOCK-CLERİC SW:TİTAN

· 33 Yanıt · 3.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Charın hakkında lafım yok yada kullanısın hakkında ama ben Warlocklardan nefret ediyorum daral: Pwp yaptıklarını dusunmuyorum debuff debuff debuff hareket bıle ettırmıyolar sonra oldurene kadar wur summer4:

Ps : Eu summer7:

Ps2: Kendi dusuncem kımseye sahsi lafım yok...

warlocklar saten debuff için yaratılmış bir karakter warlockların amacıda karşısındaki oyuncuyu çabuk we en az damage yiyerek öldürmek 👍 saol yorumun için
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Hiç warrior/cleric ile pvp yapmamış warrior/cleric char rahat alır bunu.

yapıyor işte bak ama warrior cleric var warrior cleric var cool2: önce oyuncuda iş olacak ki çar kendini gösterebilsin 🕵️

warrior clericle attığım vs lerde en kısa zamanda gelicektir düzenlemeye zamanım olmuyor videoları çalıştığım için ama en kısa zamanda upload edicem
p.s: critmebiatch warlock cleric deil warrior xbow daggerdır
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Charında çok güzel videonda hangi programları kullandın

sony vegas pro 😊
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
anıl başarılar kardşeim seviliosn =)) ben apo.

eyw kanka teşekkür ettim 😘
I
iDontCare ⭐ 16y
full int ?
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
full int ?

hybird 8-1
F
frityus ⭐ 17y
seni yatıran var mı swde?
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
seni yatıran var mı swde?

illaki war beni kmse yatıramaz diyen birisi yoktur heralde bu oyunda elbet birisi çıkar 😊
I
Titanda takas etme durumum var da kimse yok diye etmicektim gelsem yardımcı olursun dimi 107 level wizard ?
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Titanda takas etme durumum var da kimse yok diye etmicektim gelsem yardımcı olursun dimi 107 level wizard ?

tabiki yardımcı oluruz çok güzel bir guildimiz de war ordan başlarız ayıp ettin takas ediceğin charın ismi ne 👍
I

tabiki yardımcı oluruz çok güzel bir guildimiz de war ordan başlarız ayıp ettin takas ediceğin charın ismi ne 👍

DeWiL_MY de belli değil
E
EvilHunter OP ⭐ 17y

DeWiL_MY de belli değil

gelirsen her zaman burayım ben yardımcı oluruz 🍺
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
yeni videolar en kısa sürede eklenicektir 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: