Icerige atla
Extraloob

Caspian/Siyah/1.Pvp Video

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
10 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
Böylesi cok daha iyi

B
BurNBlooD OP ⭐ 19y
Tşk ^^
F
FruitFly ⭐ 18y
*Glaive
K
KeepinGS ⭐ 16y
Sımdı buna bazıları pwp diyor o ayrı ama ben birinin Legend 2H ile +5 Nova sete karşı pwp yapmasını 11dg nin 10dgye atak yapması gıbı buluyorum.. Yani eziklik..
B
BurNBlooD OP ⭐ 19y
😊 Bende legend 2h yok arkadaşım,+4 Rare var karşımdaki adamda +5 rare var 😊

Sitedki profiline bakınca anladım öğrenme aşamasındasın daha doğal tabi böyle yanılgılar 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
Sitede ki bi insanın profiline bakıp oyunlarını biliyorsan sen iş kur müneccimlik adına ^^ Adam da rare +5 var diyosunda adamın silahına atak yapmıyorsun zaten giysisine yapıyosun ama daha "Gözlemliyorum" modundasın ögrenırsın sorun degıl doğaldır tabi böyle yorumlar 😉 Legend & Rare burdan görmek zor tabi ha rare ha legend sonucta 12dg weaponla pwp yapıyorsan 12dg setli adama yapacaksın...iyi gözlemle yorumları kaparsın bir şeyler;)
F
FruitFly ⭐ 18y
Gereksiz tartışmalara gerek yok , KeepinGS silkroad konusunda kendini yeterince kanıtlamış bir üyemizdir.

Ps:Herkesin görüşü farklı ve bu bir oyun kırıcı sözler sarf etmemiz gerekmiyor lütfen ❤️
A
amentes321 ⭐ 15y
hiç iyi olmamış çbk ezmişsin 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
Gereksiz tartışmalara gerek yok , KeepinGS silkroad konusunda kendini yeterince kanıtlamış bir üyemizdir.

Ps:Herkesin görüşü farklı ve bu bir oyun kırıcı sözler sarf etmemiz gerekmiyor lütfen ❤️

Teşekkürler 😘 Ayrıca katılıyorum herkesin pwp yapma zevki & anlayısı farklıdır sonucta bi oyun herkes istedigi oynamaya özgür.. İyi oyunlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: