Halil abim ile Caspian(New) geçtik ve hazırlık yaparken zehir şhow yaptım.paylaşıyım dedim 😁
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ps: Bayılıyorum şu warlock'lara hele zehirleri 😁 😁
Caspian(New) Warlock Show xD
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
kullanmasını bilene en iyi char warlock dur güzel seçim umarım dilediğin gibi olur...
kullanmasını bilene en iyi char warlock dur güzel seçim umarım dilediğin gibi olur...
Teşekkürler.bunlar ne ilerde bi zehirler açılıyor off off kale günü bitti bunlar 😈 😈
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
kanka daldan dala atlıyorsun hızına yetişemiyom 😄
kanka daldan dala atlıyorsun hızına yetişemiyom :D
😈 😈 😁 Artık burdayım burdan baska bi yere gitmicem 👍
Senide beklerim
Tebrikler eğlence bol bakıyorum 😁
Tebrikler eğlence bol bakıyorum 😁
Hemde nasıl exl ve halil abiyle oldukça 😈 ❤️
T
TheCunninG
⭐ 19y
👍
👍
Ya senin mesajların hepsi ama hepsi ''ALINTI''
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
👍
kanka sbotum var eğer uzatırsan kasarız ? bugün zszc de 100 soyuk glaive verdim sbot verdi adam xD biran önce yükletmem lazım yoksa txn i biliyosa değişebilir 😄
👍
daral: hiç yapmasa daha mı iyi bro 😜 bak adam yinede çabalıyıp saygı gösteriyor 😜 mauseyi alıntı tusuna getirmeye üşenenlerde var 😊
L
LethaLKiss
⭐ 16y
warlock&cleric... bnce eu int için en iyi seçim ... 2.sıradada bard&cleric var (şahsen wizzden nefret ederm xD )
110+full nova olman dileğimle 😘
warlock&cleric... bnce eu int için en iyi seçim ... 2.sıradada bard&cleric var (şahsen wizzden nefret ederm xD )
Eyw. kardeşim bu charla işimiz büyük olacak 🙏 ❤️
daral: hiç yapmasa daha mı iyi bro 😜 bak adam yinede çabalıyıp saygı gösteriyor 😜 mauseyi alıntı tusuna getirmeye üşenenlerde var :)
Nasıl unuttum yahu 🤔 😱 summer5: 😁
/Party Başlamıştır
Level Up : 32 summer6:
Daha eziğim pff summer4: 😁
Level Up : 32 summer6:
Daha eziğim pff summer4: 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap