Icerige atla
Extraloob

Caspian(New) Warlock Show xD

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
C
Chrysler OP ⭐ 16y
Halil abim ile Caspian(New) geçtik ve hazırlık yaparken zehir şhow yaptım.paylaşıyım dedim 😁

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ps: Bayılıyorum şu warlock'lara hele zehirleri 😁 😁
14 Yanıt
P
PhaetoN ⭐ 18y
kullanmasını bilene en iyi char warlock dur güzel seçim umarım dilediğin gibi olur...
C
Chrysler OP ⭐ 16y
kullanmasını bilene en iyi char warlock dur güzel seçim umarım dilediğin gibi olur...

Teşekkürler.bunlar ne ilerde bi zehirler açılıyor off off kale günü bitti bunlar 😈 😈
A
kanka daldan dala atlıyorsun hızına yetişemiyom 😄
C
Chrysler OP ⭐ 16y
kanka daldan dala atlıyorsun hızına yetişemiyom :D

😈 😈 😁 Artık burdayım burdan baska bi yere gitmicem 👍

Senide beklerim
B
B7B ⭐ 16y
Tebrikler eğlence bol bakıyorum 😁
C
Chrysler OP ⭐ 16y
Tebrikler eğlence bol bakıyorum 😁

Hemde nasıl exl ve halil abiyle oldukça 😈 ❤️
T
TheCunninG ⭐ 19y

👍
C
Chrysler OP ⭐ 16y

👍

Ya senin mesajların hepsi ama hepsi ''ALINTI''
A

👍

kanka sbotum var eğer uzatırsan kasarız ? bugün zszc de 100 soyuk glaive verdim sbot verdi adam xD biran önce yükletmem lazım yoksa txn i biliyosa değişebilir 😄
A
ALpique ⭐ 17y

👍

daral: hiç yapmasa daha mı iyi bro 😜 bak adam yinede çabalıyıp saygı gösteriyor 😜 mauseyi alıntı tusuna getirmeye üşenenlerde var 😊
L
LethaLKiss ⭐ 16y
warlock&cleric... bnce eu int için en iyi seçim ... 2.sıradada bard&cleric var (şahsen wizzden nefret ederm xD )

110+full nova olman dileğimle 😘
C
Chrysler OP ⭐ 16y
warlock&cleric... bnce eu int için en iyi seçim ... 2.sıradada bard&cleric var (şahsen wizzden nefret ederm xD )

110+full nova olman dileğimle 😘

Eyw. kardeşim bu charla işimiz büyük olacak 🙏 ❤️

daral: hiç yapmasa daha mı iyi bro 😜 bak adam yinede çabalıyıp saygı gösteriyor 😜 mauseyi alıntı tusuna getirmeye üşenenlerde var :)

Nasıl unuttum yahu 🤔 😱 summer5: 😁
C
Chrysler OP ⭐ 16y
/Party Başlamıştır

Level Up : 32 summer6:
Daha eziğim pff summer4: 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: