D DonTouchMe_ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Pek unique meraklısı değilimdir gitmeyide pek sevmem açıkcası.Yaklaşık 4 aydır oynadıgım caspianda ilk demonum ^^Bunlarda Hotan Kalemizin Meyveleri ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kitty ⭐ 16y 15 yil once #2 Ben de sevmem yani 52 levelı bile geçemedim ama olur da bi gün yüksek olursam kesmem herhalde :s herhalde son ihtiyaç duyacağım şey silkroad'da egomu tatmin etmektir :r TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A arveleson ⭐ 17y 15 yil once #3 Ahmet Kardesım Sonunda Kestın Şu Demonu. Tebrik Koyuyorum. ❤️ 🙏 😘 🍺 👍 🤘 😁 💃 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ OP ⭐ 17y 15 yil once #4 Ahmet Kardesım Sonunda Kestın Şu Demonu. Tebrik Koyuyorum. ❤️ 🙏 😘 🍺 👍 🤘 😁 💃 😈 Bende bi eyvallah koyim bari 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buzzz ⭐ 18y 15 yil once #5 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Juliet_ ⭐ 18y 15 yil once #6 hayırlı olsun ilk demonun başarılarının devamını dilerim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ OP ⭐ 17y 15 yil once #7 Eyvallah 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 15 yil once #8 Gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SunLight ⭐ 18y 15 yil once #9 Ahmet bidaha sana noh demon 😊 gzz kardeş:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #10 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xeray06x ⭐ 15y 15 yil once #11 Gzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #12 noooooooooob kanka tebrikler 🍺 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ OP ⭐ 17y 15 yil once #13 Ahmet bidaha sana noh demon 😊 gzz kardeş:)Tamam panpa 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ OP ⭐ 17y 15 yil once #14 noooooooooob kanka tebrikler 🍺 :PEyvallah panpa 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang ⭐ 19y 15 yil once #15 warrior halimle senden önce kestim be.. utan ahmet utan 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil