Icerige atla
Extraloob

Captan İvy ve Cerberus Kill

· 31 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Captan İvy Kill
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/f9efb002315e0b5e451468bde0290dadcd1d3e3399504b4108048cdcbe256ffa7eda6ed7b12befa418336

Buda Cerberus Kill
http://www.izlesene.com/izle/silkroad%20online%20cerberus-cerberus-einfach-geil/902342959&ref=siteRelatedNamei

Bu Arada Video Hakkında Yorumları Bekliyorum ....

NOT:You Tube sitesinde videonun konumları değişiyor bazen 1. linke giremeyebilirsiniz oyüzden 1. linki hep güncelliyorum.
31 Yanıt
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Yhaw 1 Allahın Kulu Bilmiyomu Şu Şarkıların Adlarını Nolur Biri Sölesin.. :x :x
S
Streetwise ⭐ 19y
Sen burayı Dj sitesimi zannettin?Herkes bilcek diye bir kanun mu var?Bilen varsa yazar elbette...
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Sen burayı Dj sitesimi zannettin?Herkes bilcek diye bir kanun mu var?Bilen varsa yazar elbette...

Bilen birisi olsa yazardı
S
SuS3 OP ⭐ 18y
yanlış anladın ben öyle bişey demek istemedim bazıları banane ne uraşcam der geçer ondan dedim videoları vermişken şarkılarında adını sormak istedim azarlamana gerek yok bitane doru düzgün yorum alamadık hep olumsuz bişey veya azar
S
Streetwise ⭐ 19y

Bilen birisi olsa yazardı

Bende belirtmişim zaten burda.
S
SuS3 OP ⭐ 18y
bak ben diyorum ki bazıları önemsemiyo biliyo ama banane yha hiç uraşamam yazamam felan diyo geçiyo onu anlatmaya çalışıyorumm
S
Streetwise ⭐ 19y
Ama ben ve ShootEmUp başka kimse bişi yazmamış,yoksa ben mi görmüyorum 😄
S
SuS3 OP ⭐ 18y
yha ne alakası var ben cevap verecekler hakkında konuşuyom basit bi konu amma uzadı :evil:
S
SuS3 OP ⭐ 18y
yha nalet olsun oke sonkez söle başlık nasıl siliniyo silecem başlığı iyiki başkalarının komedisini veya zevkini düşündüğümüz için bişey yaptık söle nası siliniyo başlık yine üyeyimde bilmiyom
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Gerek yok uzamasın kimse bilmiyor güzel bir video ^^
S
SuS3 OP ⭐ 18y
beyler silecem başlığı boşyere başkasını düşündüğümüz için azarlanmaktan iyidir başlık nasıl siliniyo bilen biri varsa sölesin
S
ShootEmUp ⭐ 19y
ilk attığın mesajı altında değiştir var orda sil herşeyi
C
Cryolite ⭐ 19y
cerberus videosu kanye west - stronger olması lazım.. televizyonlardan aklımda kalmış. ilk link açılmıyor düz youtube linki koy
X
Xenas ⭐ 19y
2. videodaki Şarkı Kanye West-Gradution-Stronger
S
SuS3 OP ⭐ 18y
tşkler kardeşim 1. linkteki videoyu güncelliyorum düz youtubeden açmıyo benim ezik pc k.bakma
S
SuS3 OP ⭐ 18y
düz you tubede siteye erişim engellenmiş ordan veremiyom linki k.bakmayın
X
Xenas ⭐ 19y
1. videodaki şarkıda Akon ft. eminem-Smack that
S
SuS3 OP ⭐ 18y
çok saol kardeşim çok iyi birisin 😄
X
Xenas ⭐ 19y
çok saol kardeşim çok iyi birisin :D