Captan İvy Kill
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/f9efb002315e0b5e451468bde0290dadcd1d3e3399504b4108048cdcbe256ffa7eda6ed7b12befa418336
Buda Cerberus Kill
http://www.izlesene.com/izle/silkroad%20online%20cerberus-cerberus-einfach-geil/902342959&ref=siteRelatedNamei
Bu Arada Video Hakkında Yorumları Bekliyorum ....
NOT:You Tube sitesinde videonun konumları değişiyor bazen 1. linke giremeyebilirsiniz oyüzden 1. linki hep güncelliyorum.
Captan İvy ve Cerberus Kill
· 31 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Yhaw 1 Allahın Kulu Bilmiyomu Şu Şarkıların Adlarını Nolur Biri Sölesin.. :x :x
S
Streetwise
⭐ 19y
Sen burayı Dj sitesimi zannettin?Herkes bilcek diye bir kanun mu var?Bilen varsa yazar elbette...
Sen burayı Dj sitesimi zannettin?Herkes bilcek diye bir kanun mu var?Bilen varsa yazar elbette...
Bilen birisi olsa yazardı
yanlış anladın ben öyle bişey demek istemedim bazıları banane ne uraşcam der geçer ondan dedim videoları vermişken şarkılarında adını sormak istedim azarlamana gerek yok bitane doru düzgün yorum alamadık hep olumsuz bişey veya azar
S
Streetwise
⭐ 19y
Bilen birisi olsa yazardı
Bende belirtmişim zaten burda.
bak ben diyorum ki bazıları önemsemiyo biliyo ama banane yha hiç uraşamam yazamam felan diyo geçiyo onu anlatmaya çalışıyorumm
S
Streetwise
⭐ 19y
Ama ben ve ShootEmUp başka kimse bişi yazmamış,yoksa ben mi görmüyorum 😄
yha ne alakası var ben cevap verecekler hakkında konuşuyom basit bi konu amma uzadı :evil:
yha nalet olsun oke sonkez söle başlık nasıl siliniyo silecem başlığı iyiki başkalarının komedisini veya zevkini düşündüğümüz için bişey yaptık söle nası siliniyo başlık yine üyeyimde bilmiyom
Gerek yok uzamasın kimse bilmiyor güzel bir video ^^
beyler silecem başlığı boşyere başkasını düşündüğümüz için azarlanmaktan iyidir başlık nasıl siliniyo bilen biri varsa sölesin
ilk attığın mesajı altında değiştir var orda sil herşeyi
cerberus videosu kanye west - stronger olması lazım.. televizyonlardan aklımda kalmış. ilk link açılmıyor düz youtube linki koy
2. videodaki Şarkı Kanye West-Gradution-Stronger
tşkler kardeşim 1. linkteki videoyu güncelliyorum düz youtubeden açmıyo benim ezik pc k.bakma
düz you tubede siteye erişim engellenmiş ordan veremiyom linki k.bakmayın
1. videodaki şarkıda Akon ft. eminem-Smack that
çok saol kardeşim çok iyi birisin 😄
çok saol kardeşim çok iyi birisin :D
Ne demek extraloob.com ailesiyiz biz ^^
işine yaradıysa ne mutlu bize
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap