Icerige atla
Extraloob

Captain ivy

· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y
20 zerk scrollu için nelere katlandım Very Happy

gerçi ivy yi kesmek zevkli taraftı ama mor torba toplamak uzun sürdü.
buyrun SS ler

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Edit: Jigsaw ~ Başlık küçültüldü, resimler düzenlendi ...
18 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Güzel resimler dostum bir daha başlığını küçük yazarsan sevinirim. Buradan da nasıl resmi direk koyabileceğini öğrenebilirsin.
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

Güzel resimler dostum bir daha başlığını küçük yazarsan sevinirim. Buradan da nasıl resmi direk koyabileceğini öğrenebilirsin.

saol dün akşam başka bir konuyla ilgili SS koymaya çalıştım olmadı. onun için burada da denemedim. ama söylediğin için saol
D
dR.NooB ⭐ 19y
Önceliklle tbrx Cool tam dicektim linkleri ıcıne al dıe ama Jigsaw önceden herşeyi halletti Cool

Yanlız artık bu kacıncı oldu bılmıom ama her unıque kesen (ıvy ve dıerlerı ) yazıcaksa ohooo

Bnm bildigim ilginç bişi olursa koyulur Wink Yada cok guzeL bi ss ise
J
Jigsaw ⭐ 19y

Tbrx tam dicektim linkleri ıcıne al dıe ama Jigsaw önceden herşeyi halletti Cool

Yanlız artık bu kacıncı oldu bılmıom ama her unıque kesen (ıvy ve dıerlerı ) yazıcaksa ohooo

+999

Ama paylaşım sonuçta heves ediyor koyuyor arkadaşlar. Mr. Green Bence herkesin bir başlığı olabilir tüm paylaşımlarını kendiyle ilgili orda yapmalı. Her olayda yeni başlık.

(Bkz. http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=16030) Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
İmza gitmiş ^^ Tabi o kadar özendikki ^^

Bu arda charın dehşet-ül vahşet (alıntı laf Mr. Green ) Sende yakalamışsın fırlayan glavie yi yha 2. kez görüom Mr. Green Bi topıc accam fırlayan glavie kim yakalayabılır dıe :?!!!
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

Önceliklle tbrx Cool tam dicektim linkleri ıcıne al dıe ama Jigsaw önceden herşeyi halletti Cool

forumu biraz dolaştım baltım hiç ivy SS yoq bende zaten 2 saa tönce kesmiştim koyayımdedim bilseydim başka ıvy SS si olduğunu koymazdım

ayrıca içine aldım yazıları ama bişey olmadı başka topicde denedim olmadı :/ linkler de bozuk deil nie olmadı anlamadım :/
D
dR.NooB ⭐ 19y
1- Su an bulundugun bolumde ıvy resımlerı war ona bısı demıom cnm heyecandan bnde yazarım ama Mr. Green 2- Herkes Aynı Hatayı yapıyor Yanlıs lınkı kopyalıonuz Wink imageshack.us den upload etmışın upload ettıkden sonra cıkan lınklerden en alttakını sıtenın en altındakını içine alıcaksın bide böyle dene ve cvp yaz... detective Bklıom seni popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

1- Su an bulundugun bolumde ıvy resımlerı war ona bısı demıom cnm heyecandan bnde yazarım ama Mr. Green 2- Herkes Aynı Hatayı yapıyor Yanlıs lınkı kopyalıonuz Wink imageshack.us den upload etmışın upload ettıkden sonra cıkan lınklerden en alttakını sıtenın en altındakını içine alıcaksın bide böyle dene ve cvp yaz... detective Bklıom seni popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn

hemen bi resim deneyim
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

hemen bi resim deneyim

bende bisorun var heralde Rolling Eyes
D
dR.NooB ⭐ 19y
Bence yine yanlış yapıosun popcorn Sitenin en altına iniceksin orda Exclamation
Dur sana gösteriyim .. Artık Herkesin işinii öğrenmesi lazım Wink

Bu 1. Linkdeki üst sayfa !! Bunla işin yok !
-Resim Silinmiş.

Bu 2. Linkdeki alt sayfa !! Bunla işin war Mr. Green Sarı kutucukdaki linki kopyalıcaskın !!!
-Resim Silinmiş.

Sonra Cevap yazma bölumünde yada Yeni başlık Acma bölümünde

Böyle yapıcaksın Wink
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

Bu 2. Linkdeki alt sayfa !! Bunla işin war Mr. Green Sarı kutucukdaki linki kopyalıcaskın !!!
-Resim Silinmiş.

Böyle yapıcaksın Wink

deniyom
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Böyle yapıcaksın Wink

deniyom

oldu çok teşekkürler
D
dR.NooB ⭐ 19y
Surprised Surprised Surprised Ohh be Very Happy Yaptın sonunda 😊

Ne demek Arkadasım yardımcı olabıldıysem ne Mutlu bana extrabeer extraokk
G
GteGrenSemsiye OP ⭐ 19y
kabız oldum yapana kadar haaa ama teşekkürler sana extraloobun imzasında yazıyoduki azimle sıçan taşı deler Very Happy Very Happy
D
dR.NooB ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green extrabeer Bi derdın olursa öm at yeter extrabeer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: