Icerige atla
Extraloob

Canlı yayında büyük gaf

· 23 Yanıt · 3.8K görüntüleme
E
EFendi OP ⭐ 19y
C1957583D06933499CF1B11Dr.jpg

"Şarkı Söylemek Lazım" adlı yarışma programında cesur konuşmaları ile dikkat çeken Esra ve Ceyda kardeşler katıldıkları programda büyük pot kırdılar.

Kanal 1 ekranlarının beğeniyle izlenen magazin programı Yüz Yüze'nin bu haftaki konukları Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler oldu.

Program sırasında gaf üstüne gaf yapan kardeşlerden Esra yarışmada birlikte yarıştıkları Leyla Bilginel'in ismini hatırlayamayınca 'Penis bankasından penis alan kadın vardı ya' dedi.

Yaptığı hatayı hemen anlayan Esra Ersoy, 'Bazen pot kırabiliyorum. Yanlışlıkla ağzımdan kaçtı. Bankaları karıştırdım. Şimdi düşününce komik geliyor, düşünsenize böyle bir bankanın olduğunu' diyerek söylediği lafı yumuşatmaya çalıştı.

Bunlara bayılıyorum çok zeki kızlar kafaları çalışıyor süper reklam yapıyorlar 😁
Dosyalar (1)
23 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
reklamın iyisi kötüsü olmaz bkz. sağda solda extranoob diyorlar reytinglerim tavan yapıyor 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
İnanırmısınız bunu canlı yayında izliyordum kardeşimle. Bu gafı duyunca bi anda bende afalladım. ama sonra gülmekten yarıldım yahu. İnsan Sperm bankasına penis bankası der mi yahu xD Üstelik demiştim bu haber yarın çıkar gazatelere diye de. Geç kalmışsın biraz bir kaç gün oldu^^
J
Journalist ⭐ 19y
nihahahaha bayılıyorum bu kızlara kuzucuklarım 😘 😄
B
BlueLight ⭐ 18y
Penis alan kadın vardıya xD
L
Leader ⭐ 19y
İnanırmısınız bunu canlı yayında izliyordum kardeşimle. Bu gafı duyunca bi anda bende afalladım. ama sonra gülmekten yarıldım yahu. İnsan Sperm bankasına penis bankası der mi yahu xD Üstelik demiştim bu haber yarın çıkar gazatelere diye de. Geç kalmışsın biraz bir kaç gün oldu^^

Kızlarin Eski Canlı Yayin Videolarını Seyreden Varmı Orada Muthis Gaf ve Salaklık Yapıyorlar...
S
Bunlara bayılıyorum çok zeki kızlar kafaları çalışıyor süper reklam yapıyorlar.

O Kadar Zekilerki Biz Ezber Olarak Sperm Deriz Onlar Yorumluyorlar Ve Spermin Çıktığı Organıda Söylüyorlar İşte Zeki İnsan Budur. 😁
Gelecekleri Parlak 🍿
D
dR.NooB ⭐ 19y
Bunlara bayılıyorum çok zeki kızlar kafaları çalışıyor süper reklam yapıyorlar.

O Kadar Zekilerki Biz Ezber Olarak Sperm Deriz Onlar Yorumluyorlar Ve Spermin Çıktığı Organıda Söylüyorlar İşte Zeki İnsan Budur. 😁
Gelecekleri Parlak 🍿

😁
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Bunlar insansa ben hayvanım 😄
L
Leader ⭐ 19y
hayvan :?
C
ChrsNYC ⭐ 18y
Bunlar insansa ben hayvanım :D

🍺
E
EFendi OP ⭐ 19y
herdönem ajdar vb. adamlar gerekir medya maymunluğu için bu sene bunlar seçildi 🍺
F
F34RL3SS ⭐ 19y
çarkıfelek de de şivava nın Ş si demişlerdi yarılmıştım 😜
S
bunların gelecekleri parlak gidecekleri yer belli 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
nihahahaha bayılıyorum bu kızlara kuzucuklarım 😘 :D
E
EfnuR ⭐ 19y
he yaw bende izledim sunucuda sormadıgını bırakmadı 😄 bunlar ayrı bişeyler zaten aptal sarışın 😄
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Ayteking imzana bayildim lem 😁
gerçekten güzel bi kız 🍺
E
EfnuR ⭐ 19y
Ayteking imzana bayildim lem 😁
gerçekten güzel bi kız 🍺

bi sitede bunun hastası oldum siteyi vermeyim +18 😄
E
EfnuR ⭐ 19y
bunların gelecekleri parlak gidecekleri yer belli :D