http://img142.imageshack.us/img142/5162/sro2008060215240065sk3.jpg
😁
canavarları birbirine düsüren skill
· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
hehe süpermiş öle bi skill varmı yoksa lagtan mı öle gösterdi
sikil var Bard Sikili
bence pk2 edit eart ghostda köpeğe saldırıyor
yaw kardeşim bilmıyosun hemen media pk diyon adamı hasta edion
görmuonmu ert gosun tepesinde sikil var canavarları birbirine düşüren ... biras bak gör ve öle konus resımdekı konusmalarıda oku !
26 LvDE Acılıodu Galıba.Bardda Bi Skıll
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
güzel skillmiş 😄
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
lord yarkan ile niya guard (pt giant) kapıştırcan 😄 manyak olur
Shaitanla lordu kapıştıralım 😈 😈 😈 😈
güsel ama sikill deil skill
S
StickControl
⭐ 19y
Shaitanla lordu kapıştıralım 😈 😈 😈 😈
😈 😁
Skill oldugunu sanmıyorum yanda pet pointe kazanmıssınz petinle dalmissin galiba ama tabi olabilride anlamam bunlardan.
griant veya boss larda kullanılmıyor 😊 skilli 26 lvl de 1 lvl açıpda gidip shamanla başka birini kapıştıramıyorsun lvl sınırları var bu kullanın büyük ihtimalle 1 dedir 😄 bi arkadaşın 80 lik wizart-bard çarında shamanla mageyi kapıştırmıştık shmanla royal i kapıştırmıştı 😊 en yüksek lvl olarak 😄 şimdi deüişti tabi 😊
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
biri birini kesince exp geliomu bari 😄 ayrıca bana gta da fightfightfight şifresini hatırlattı 😄
LoL şuna bak 😄
güsel ama sikill deil skill
lol:twisted:
E
ertasertugrul
⭐ 19y
beyler bard daki skill in adı confusion. mesela ben onu 1 canavar bana dalarken gidip dierne bu confusionu basıyorum. büyülediğimi yanına gidiyorum halıyle bana dalan cavarda peşimden diğer büyülü canavarın yanına gelio böyle beni kurtarıyor. 2 cavar çok yakınsa bunu birine basın ikisinden biri ölüyor dieriin azcık canı kalıyor süper birşey
ama yenden bu skile basmak isterseniz 20 veya 40 saniye arasında bir süre beklmek gerekiyor işte bu çok kötü 2 saniyede bir basılsa dehşet kaslırsınız
ama yenden bu skile basmak isterseniz 20 veya 40 saniye arasında bir süre beklmek gerekiyor işte bu çok kötü 2 saniyede bir basılsa dehşet kaslırsınız
heheh Yorumlar için Thx...
sikil var Bard Sikili
SİKİL mi 😁 😁 😁 SkiL Kardesim 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap