Çanakkale savaşı'nda yaşanan enteresan olaylardan bazıları...
*Karadan gelen müttefikleri karşılamak için cepheden çıkan türk askerlerinden 1 tanesinin başı düşman kılıcına değer ve başı kesilir.Fakat türk askeri başı kesik halde 4 anzak askeri öldürür...
*Savaş ensasında birden bire büyük bir toz bulutu görülür ve o bölgedeki anzak askerlerinin yaklaşık 70 tanesi kayıp olur.Bu askerler aradan 1 hafta geçtikten sonra Mexico'da bir tarlada bulunmuş.
*Savaşta kalbinden ve başından kurşun yiyen bir asker ölmemiş ve 2 düşman askerini silahı ile vurmuş.
Çanakkale savaşı'nda yaşanan enteresan olaylar..
· 18 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
*Savaş ensasında birden bire büyük bir toz bulutu görülür ve o bölgedeki anzak askerlerinin yaklaşık 70 tanesi kayıp olur.Bu askerler aradan 1 hafta geçtikten sonra Mexico'da bir tarlada bulunmuş.
Bulunamadılar diye biliyorum 🙄
Bulunamadılar diye biliyorum 🙄
cesetleri bulunmuş.
W
Winterspring
⭐ 18y
İlk ikisi ne kadar doğrudur bilemem sonuncusunun doğru olduğunu düşünmüyorum ; İster Hindu olsun ister Yeni Zelanda'lı , ister Avusturalya'lı olsun ister Kanada'lı hepsinin bekleyeni var , karısı var çocuğu var , anası var babası var ; onlarda emir kulu...Bunca adam bir anda ortadan kayboldu öyle mi? Hiç sanmıyorum.
Çok Çok Çok İlginç.
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Savaş esnasında meleklerinde indiğini biliyorum. 🤝
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Bunlar yabancıların bizi uyutmak için söylediği şeyler olduğunu düşünüyorum.
Tam bir savaş dehası olan M. K. Atatürk dururken ve büyük şanlı türk askerinin şanlı zaferi dururken , bu mağlubiyetlerini ilahi şeylerle örtüyorlar.Bunların doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum.
Tam bir savaş dehası olan M. K. Atatürk dururken ve büyük şanlı türk askerinin şanlı zaferi dururken , bu mağlubiyetlerini ilahi şeylerle örtüyorlar.Bunların doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum.
I
IronyOfFate
⭐ 17y
O senin görüşün herkes bir yerden uydurmuyo ya demekki bu tür şeyler yaşanmış olsa gerekki bu zamana kadar böyle laflar süre gelmiş. 🤝
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
O senin görüşün herkes bir yerden uydurmuyo ya demekki bu tür şeyler yaşanmış olsa gerekki bu zamana kadar böyle laflar süre gelmiş. 🤝
Bana bu tür olayların kaynağını ve kanıt'ını da gösterir misiniz?
I
IronyOfFate
⭐ 17y
@ImmorTaLGoD
Tamam inanmazsan inanma.Söylenti diyorum kanıt diyorsun.
Tamam inanmazsan inanma.Söylenti diyorum kanıt diyorsun.
Allah asil Türk milletinin yanında !! 🤘
A
AliceCullen
⭐ 17y
Evet. Tek Gerçek Bu 🤝
Diğer ikisinin gerçek olup olmadığı hakkında bir bilgim yok fakat o toz bulutu olayı şöyle :
İngiliz basını İngiltere'de savaşı biz kazandık diye haberler çıkarıyormuş. Buna göre kralın arkadaşları orayı görmek için gitmişler atlarla gezintide kaybolup o sisli tepeye gitmişler orda bulunan Türk askerleri tarafından öldürülmüşler.
Ps : Bunu bana kuzenim anlatmıştı onada Çanakkale gezisinde bir Tur rehberi anlatmış
İngiliz basını İngiltere'de savaşı biz kazandık diye haberler çıkarıyormuş. Buna göre kralın arkadaşları orayı görmek için gitmişler atlarla gezintide kaybolup o sisli tepeye gitmişler orda bulunan Türk askerleri tarafından öldürülmüşler.
Ps : Bunu bana kuzenim anlatmıştı onada Çanakkale gezisinde bir Tur rehberi anlatmış
bunlar zaten söylenti doğruıluk payını bilemem ama o başı kesildiği halde 3 tane düşman askeri öldüren asil askerimizin bugün bir ilimizde türbesi var...
S
SingleCleric
⭐ 19y
allahın tabiri caiz ise işlerini akıl ile tartmak mantıksız bi olay miraç olayıda öyle doğrumu bilemeyiz ama allahın yardımıyla kazanıldı bu savaş
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
allahın tabiri caiz ise işlerini akıl ile tartmak mantıksız bi olay miraç olayıda öyle doğrumu bilemeyiz ama allahın yardımıyla kazanıldı bu savaş
İmanı olmayan toplumlar maça 3-0 geriden başlar . ImmorTaLGoD^^
S
Scooby-Doo!
⭐ 17y
👍
👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap