Icerige atla
Extraloob

Camtasia Video Kaydetme ve Zoomlama [RESİMLİ]

· 8 Yanıt · 6.4K görüntüleme
B
BaFiRa OP ⭐ 19y

Download Camtasia

Arkadaslar bu program sayesinde oyunlardan veya masaüstünden görüntü alabileceğiniz gibi bunun yanında videolara ZOOM yaparak videonuzun hos görünmesini sağlayacaksınız.Bunların hepsini aşağıda resimli anlattım

KULLANIMI

Yakınlastırma (Zoom) işiniz bitince ekranı tekrar büyütmek ya da baska boyuta zoomlamak istediğinizde aynı işlemlerle yeşil kareyi ayarlıcaksınız (Resimdeki gibi)

Zoom yaparken yeşil çizgi çıkmasını istemiyosanız aşağıdaki resimleri uygulayın (ÖNERİLİR)

Camtasianın işlevleri bu kadar değildir...Kurcalayarak diğer işlevlerinide öğrenebilirsiniz.Ben size ZOOM'un nasıl yapıldığını göstermeye çalıstım.Eğer ZOOM'da takıldığınız bir yer olursa size buradan yardımcı olabilirim.
8 Yanıt
M
Maxitech ⭐ 19y
Güzel paylaşım. Teşekkürler.
A
ALpique ⭐ 17y
bn 7.1 kullanıyorum cok güzel bir video editledim fakat birtürlü bildgmz windows media player da oynatılacak şekilde kaydedemedım 😞 yardımcı olrmsn
L
bn 7.1 kullanıyorum cok güzel bir video editledim fakat birtürlü bildgmz windows media player da oynatılacak şekilde kaydedemedım 😞 yardımcı olrmsn

wvm uzantısında kaydet
L
Lemus ⭐ 18y
Benim Kullandığım Programdır İndirmelisiniz 😜
B
BaFiRa OP ⭐ 19y
Benim Kullandığım Programdır İndirmelisiniz :P
A
ALpique ⭐ 17y
ya ben kaydettiğimde video bi garip gözkyor yeşi , mavi , sarı fln normal oyundaki değilde sanki ne blym ekran kaymıs gibi gözkyor. Bunun çözümü nedr?
K
Kai ⭐ 18y
Bende bi ara bu programı kullanıyordum,sonra video çekme işlerini bıraktım 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: